DIVNA POSVETA

Raznježila emotivnom objavom: Tatjana Cameron Tajči sa sestrom otpjevala rođendansku pjesmu važnoj osobi

Američka pjevačica sa zagrebačkom adresom majci je već tradicionalno povodom rođendana posvetila objavu na Instagramu - ovoga puta pjesmu koju je otpjevala sa sestrom Sanjom.

Koliko američka pjevačica zagrebačkih korijena Tatjana Cameron Tajči voli svoju obitelj, često se pohvali na društvenim mrežama, a posljednjom objavom posebno je raznježila vjerne pratitelje. Baš kao i prošle godine, pjevačica je majci Štefici posvetila pjesmu koju je otpjevala na Instagramu, a ove joj se godine pridružila i sestra Sanja.

"Sretan rođendan, Mama!

Volimo te najviše! (Sorry ako malo izgleda kao “Majko čuješ moju pjesmu” ali kaj kad su naše drage domaće popevke uvijek malo tužne. Lol.) Vole te tvoja @sanyamateyas i Tajčica", napisala je pjevačica u opisu videa na kojem sa sestrom pjeva domaću pjesmu "Danas ti je ranom zorom".

"To je hrvatska pjesma za rođendan koji danas slavi naša mama Štefica Matejaš. Zvuči li tužno, u redu je. Ljubav i bol, sreća i suze, slavljenje života i želja za hvatanjem svakog sadašnjeg trenutka dio su našeg predivnog ljudskog iskustva. I hrvatska glazba to dokazuje", dodala je Tajči u opisu objave koja je ubrzo prikupila mnoštvo lajkova i čestitki u komentarima.

Čitajte i: Nakon što je prije četiri godine prerano izgubila supruga, Tajči je opet slomljeno srce zbog velikog gubitka

Sjela bi na avion samo da zagrli majku

Oglasio se pritom i naš pjevač Jacques Houdek koji se priključio čestitkama Tatjaninoj majci Štefici koja je ovog ljeta radosno dočekala kćerku u zračnoj luci Franjo Tuđman nakon što se vratila u Hrvatsku kako bi snimila show o svojoj karijeri, a imala je i nastup na poluotoku Pelješcu.

"Dobila sam užasnu potrebu da ju vidim, zadnjih godinu dana pandemije sam često razmišljala: 'Idem sjesti na avion samo da ju zagrlim'. Kad ti to toliko fali, onda naravno da je taj susret i dubok i osjećajan i emotivan", ispričala je tada Tatjana za In Magazin Nove TV.

Čitajte i: Tajči iskreno o odlasku iz Hrvatske: ‘Znala sam da moram otići - ili ću spasiti život ili me više neće biti‘

"Ovo je sve! Zagrljaj mame u zračnoj luci. Ovo je ljubav, ovo je sreća, zajedništvo, mir, utjeha, sigurnost, iscijeljene, olakšanje, zahvala, podrška, podsjetnik na moje početke i neiscrpna podrška koja me vodi kroz sve što život nosi. Ovo je uzbuđenje i radost zbog svake sekunde življenja, ovo je snaga…ovo je apsolutno sve sažeto u zagrljaj moje mame", napisala je tada Tajči u opisu fotografija emotivnog susreta s majkom na Instagramu.

Velika podrška obitelji

Ove je godine objavila i knjigu (ne)Slomljena, a majka joj je pomogla u distribuciji knjige u Hrvatskoj, dok je dizajn i ilustraciju korica radio njezin sin Dante.

Linker
23. travanj 2024 19:49