Getty Images
Obitelj na prvom mjestu

Raznježit će vas! Razigrani Novak Đoković u igri s djecom: 'Sada je tata u pravom balonu'

Zajedništvo i obiteljska potpora prvom tenisaču svijeta znače puno. Nakon diskvalifikacije s US Opena, Novak Đoković je upravo u svojoj supruzi i djeci pronašao čvrsto uporište.

Najbolji igrač svijeta proteklog je perioda doživio određene poteškoće na profesionalnom planu, no ništa ne može omesti Novaka Đokovića da uživa i zabavlja se uz svoje najmilije. Najnovijom objavom na Instagramu Nole je pokazao djelić obiteljske zabave.

Pozirao je usred ogromne sapunice od pjene, koju je preko njega navukao dječji animator. "Sada je tata u pravom balonu", napisao je Novak uz pregršt osmjeha i oznake 'vrijeme s tatom', 'život u balonu' i 'obiteljska zabava'. Otkrio je tako Novak kako se zabavlja sa svojim sinom Stefanom i kćeri Tarom.

Ova opuštena i zabavna strana teniskog asa oduševila je njegove mnogobrojne pratitelje diljem svijeta. Mnogi od njih su mu poželjeli da što više uživa s obitelji, ali i da osvoji Roland Garros ove godine.

Igra nakon osvojenog turnira

Đoković je nakon povratka iz New Yorka osvojio turnir iz Masters serije u Rimu, a samo nekoliko dana kasnije pokazao je da se ludo zabavlja u krugu obitelji.

Zajedništvo i potporu Đokovići su pokazali nedavno, nakon što je prvi igrač svijeta diskvalificiran je s US Opena jer je lopticom pogodio linijsku sutkinju zbog čega se ona počela gušiti.

"Cijela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Provjerio sam kako se osjeća linijska sutkinja, i prema informacijama koje sam dobio osjeća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu otkriti zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj nanio takav stres. Nije bilo namjerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neugodno iskustvo, diskvalifikaciju s turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio rasti i razvijati se kao čovjek, ali i tenisač. Ispričavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i obitelji što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvijek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve”, napisao je Đoković na Instagramu svoju službenu izjavu.

Supruga Jelena mu je tu objavu komentirala kratko i jasno: "Zauvijek uz tebe, amore".

Kasnije je Novak, također putem Instagrama, pozvao svoje obožavatelje da pruže podršku linijskoj sutkinji koja ja slučajno nastradala.

Pročitajte i:

Novak Đoković o izbacivanju s US Opena: 'Sve je bilo pogrešno, žao mi je što sam joj nanio takav stres'

Jelena Đoković u novoj ulozi: Govori o temi koju nepravedno svrstavamo u kategoriju tabua

Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su rezultate testiranja: Oboje su zaraženi koronavirusom

Neočekivana reakcija Novaka Đokovića: Zbog naleta emocija nije mogao suspregnuti suze

Linker
23. travanj 2024 02:40