REUTERS
Kako se mijenjao kroz godine

Razveselit će vas fotke našeg poznatog tenisača, pogledajte kako je dječak postao markantan muškarac

Tenisač hrvatske reprezentacije Borna Ćorić nedavno je proslavio 23. rođendan pa smo se prisjetili koliko se sportaš kojeg smo upoznali još kad je bio dijete promijenio.

Tenisač čiju karijeru budno pratimo već godinama nedavno je proslavio 23. rođendan pa smo se prisjetili kako je od dječaka postao markantan muškarac. Zagrepčanin Borna Ćorić u posljednje je vrijeme odlučio promijeniti izgled pa, u skladu s trendom koji prate mnogi muškarci, sada fura brada.

"Iskreno, nemam neko logično objašnjenje zašto je sada nosim. U većini slučajeva mi se sviđa. Do prije dvije godine mi nije baš rasla pa ju nisam mogao pustiti ni da sam htio. Ne vodim previše brigu o tome. Dok mi se sviđa puštam da raste, a onda je obrijem. Zavisi od mjeseca do mjeseca", kaže nam Borna koji je rođendan proslavio s društvom tjedan ranije. S obzirom na to da je porijeklom Dalmatinac priznaje kako ima tu dalmatinsku narav, koju je naslijedio od oca.

"Na oca imam naglu, dalmatinsku narav. No danas se mnogo bolje kontroliram nego na početku karijere", rekao je Borna koji je u karijeri razbio tridesetak reketa. Iako je u zraku svaki drugi dan, užasno se boji letenja avionom, a najviše vjeruje svojoj sestri Bruni te je, kako je otkrio u intervjuu za Gloriju, poprilično praznovjeran.

"Na turnirima uvijek sjedim za istim stolom, više-manje jedem istu hranu, čak ne mijenjam ni WC.", otkrio nam je Borna koji najviše od svih jela obožava škampe na buzaru.

Inače, ovaj markantni Zagrepčanin, nedavno je postao najbolji hrvatski tenisač na ATP listi. On je kao 28. tenisač svijeta završio ovu sezonu na ATP Touru.

Zagreb, 100919.
Dom sportova.
Borna Coric, tenisac.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs

instagram

Linker
19. travanj 2024 03:11