parnica se nastavlja

Razvod Brada Pitta i Angeline Jolie: Glumica spremna na sudu predati dokaze o obiteljskom nasilju

Glumci Angelina Jolie i Brad Pitt razišli su se 2016. godine, no razvod još uvijek nije finaliziran. U novim vijestima o slučaju, naznačeno je kako glumica sprema nove dokaze, koji ne idu u prilog zvijezdi filma "Ocean‘s 11".

Angelina Jolie spremna je na sudu predati dokaze o obiteljskom zlostavljanju od strane Brada Pitta, izvještavaju strani mediji.

Angelina i Brad vjenčali su se 2014. godine, nakon 10 godina veze, a odlučili su se razići samo dvije godine nakon romantičnog vjenčanja u kojem su veliku ulogu imala njihova djeca.

image
Dvije godine braka bile su burne i otrovne, tvrdi glumica
JASON MERRITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Kad su se razišli 2016. godine, Angelina je na sudu već progovorila o obiteljskom nasilju, no nikakvi pravni postupci nisu pokrenuti. Sad bi priča mogla biti drugačija, otkrio je izvor za portal Metro.

45-godišnja Angelina i 57-godišnji Brad još se uvijek pokušavaju dogovoriti oko skrbništva, a zna se kako je Angelina s djecom preselila u kuću koja je samo pet minuta udaljena od Brada, kako bi ih mogao viđati.

image
Angelina s Bradom pokušava dogovoriti raspored viđanja djece,
Shutterstock Editorial/Profimedia

Za englesko izdanje magazina Vogue, Angelina je nedavno izjavila:

"Ne znam. Proteklih nekoliko godina bilo je zaista teško. Fokusirala sam se na iscjeljenje i na našu obitelj. Lagano se sve vraća na svoje mjesto, kao kad se krv vraća u tijelo. No, nisam još tamo. Nadam se da ću biti. Tako planiram".

Otkrila je i kako se u četrdesetima osjeća "ugodnije no ikad".

"Sviđa mi se biti starija. Mnogo mi je ugodnije u četrdesetima nego što mi je bilo prije. Ne znam...možda je to zbog toga što moja majka nije dugo živjela. Zato je za mene svaka nova godina znak za proslavu, a ne za tugu", objasnila je poznata glumica.

Angelinina majka, glumica Marcheline Bertrand preminula je u 57. godini života od raka jajnika, a u ranoj je dobi preminula i njezina majka, glumičina baka.

image
Angelinini roditelji, Marcheline Bertrand i Jon Voight, 1975. godine
Shutterstock Editorial/Profimedia
Linker
20. travanj 2024 01:03