Liam Hemsworth
 BKNY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Priznanje omiljenog glumca

Razvod i hitna operacija skoro su ga dotukli: 'Bili su to najbolniji tjedni mog života'

Australski glumac Liam Hemsworth 2019. godinu neće pamtiti po dobrome. Propao mu je brak s dugogodišnjom ljubavi, a završio je i na bolnoj operaciji.

Glumac Liam Hemsworth nije ni sanjao da će mu 2020. godina početi ovako - kako je već počela i svima na svijetu. Vjerovao je, naime, da je s lošim životnim scenarijima završio tijekom 2019. godine, u njoj je imao bolnu operaciju, a dogodio mu se i ljubavni krah, razveo se od pjevačice Miley Cyrus.

Bio sam na promotivnoj turneji zbog filma, no ubrzo sam završio u bolnici na operaciji.

Zbog svega je odlučio preispitati neke životne odabire, a uveo je i nužne promjene. Veganska prehrana prestala je biti opcija, glumac je zbog zdravstvenih problema morao razmisliti o onome što unosi u organizam. "Bio sam vegan četiri godine, a onda sam se u veljači prošle godine počeo osjećati jako umorno. Ubrzo sam shvatio da imam bubrežni kamenac, a potom su uslijedili najbolniji tjedni mog života", prisjetio se Hemsworth u intervjuu za Men's Health.

Liam Hemsworth and Miley Cyrus
Saint Laurent Show, Arrivals, Spring Summer 2020, Los Angeles, USA - 06 Jun 2019, Image: 444025305, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: John Salangsang/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
John Salangsang/WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia
Nepomirljive razlike u karakterima Miley Cyrus i Liama Hemswortha presudile su njihovom braku

Nakon operacije morao sam dobro razmisliti o tome što unosim u svoje tijelo.

"Kada dobijete kamenac na bubregu, postoji 50 posto šanse da ćete dobiti i drugi ako se nastavite hraniti onako kako ste se hranili dotad. Rečeno mi je da se kamenac na bubregu formirao i zbog prevelike doze oksalata koju sam dobivao kroz prehranu. Naime, visoka razna oksalata nalazi se u povrću, špinatu, krumpirima, orašastim proizvodima. Hranio sam se na takav način jer sam ga smatrao zdravim", rekao je glumac.

Liam Hemsworth
Liam Hemsworth out and about, Los Angeles, USA - 27 Feb 2020, Image: 501698292, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RSMX/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia
RSMX/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia
Turbulentna godina donijela mu je operaciju i razvod, a pri kraju 2019. pronašao je i novu ljubav

Svjestan je, kaže, da je sam sebe doveo u loše stanje jer je otišao u ekstrem. "Morate sami naučiti osluškivati što je najbolje za vaše tijelo. Ako se zbog nečega osjećate sjajno - super, no onog trenutka kada shvatite da to više nije tako, morate prestati i nešto promijeniti", zaključio je Hemsworth.

Čitajte i:

Liam Hemsworth: Zvijezda na životnoj prekretnici

Nema nade za slavni par: Čim je bivša supruga pokazala novog dečka, on se pohvalio novom djevojkom

Napokon krenuo dalje i ima osmijeh na licu: Svojim roditeljima predstavio je ljepoticu koja mu se zavukla pod kožu

Miley Cyrus i Liam Hemsworth vjenčali se u tajnosti

Linker
17. travanj 2024 13:22