Getty Images for Los Angeles LGB
VIŠE NE ŽIVE ZAJEDNO

Razvod nakon 13 godina braka: Zvijezda 'Moderne obitelji' nije uspjela spasiti vezu

Zvijezda serije "Moderna obitelj" prolazi kroz najteže razdoblje u životu, iako se prije manje od dvije godine našalila kako se njih dvoje nikada neće rastati jer su za to - preumorni.

Američka glumica Julie Bowen (47) i investitor Scott Phillips razvode se nakon 13 godina braka: par već neko vrijeme ne živi zajedno, što najteže pada njihovim sinovima. Tri godine nakon što su se vjenčali dobili su sina Olivera (10), a par godina nakon toga postali su roditelji blizanaca Johna i Gustava (8).

Prije godinu i pol glumica se našalila kako su suprug i ona jednostavno previše izmoreni za razvod, ali čini se kako sada više nisu imali snage spašavati svoju vezu.

- Gledamo sve te ljude koji se vjenčaju pa rastanu i razmišljamo jesmo li se mi vjenčali prije njih ili ne. Sve smo ih nadmašili, a odgovor se skriva u tome da smo preumorni za bilo što drugo – izjavila je 2016. glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Moderna obitelj".

Par je posljednji put zajedno fotografiran u Los Angelesu prije gotovo godinu dana, a crvenim tepihom nisu prošetali od rujna 2016. godine, iako je ona svake godine dolazila na važne dodjele nagrada poput Emmyja. Julie i Scott već neko vrijeme ne žive zajedno, a da nešto nije kako treba dala je naslutiti prije blagdana. Naime, glumica je tada na sva pitanja odgovarala da joj je najvažnije da bude s djecom, pa je čak i na pitanje gdje bi otišla na drugi medeni mjesec odgovorila "bilo gdje, samo da mogu povesti djecu".

Linker
16. travanj 2024 05:02