nema što skrivati

Realna zvijezda: Katy Perry pokazala zašto joj tijelo nakon porođaja izgleda ‘tako dobro‘

U svijetu u kojem je sasvim normalno da poznate manekenke već tri mjeseca nakon porođaja nose revije donjeg rublja i ponosno pokazuju isklesan trbuh, pjevačica Katy Perry stigla je kao dašak osvježenja.

Pjevačica Katy Perry nema nikakvu namjeru trčati za holivudskim standardima ljepote i posezati za drastičnim potezima kako bi tijelo nakon porođaja vratila u "početnu fazu".

36-godišnja Katy, koja je tijekom cijele trudnoće komunicirala s fanovima i otvoreno govorila o problemima koje proživljavaju mnoge žene, odlučila je ostati iskrena i sada te svojim obožavateljicama otkriti pravu istinu.

Prije tri mjeseca Katy i glumac Orlando Bloom dobili su kćerkicu Daisy Dove Bloom, a mama pjevačica brzo se vratila u svijet glamura koji pokušava balansirati s majčinstvom.

Ipak, u videu koji je objavila na Tik Toku i Instagramu, otkrila je kako su za njezinu ponovno vitku figuru zaslužne jedne i jedine, Spanx stezne gaćice!

image
Pjevačica je ženama diljem svijeta otkrila svoju 'malu tajnu'
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U videu pod nazivom "Što čini ženu", Katy šeće kao na pisti, odjevena u plavi baloner dok se na ekranu pojavljuju natpisi "moć", "stav", "stl", "samopouzdanje". Na samom kraju videa, iznenada podiže baloner i otkriva bež stezne gaćice koje "drže sve na mjestu".

Simpatično priznanje samo je na Instagramu prikupilo više od milijun lajkova i hrpu oduševljenih komentara.

Linker
16. travanj 2024 17:32