Profimedia, Bauer Griffin
HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Reese Witherspoon: Jednostavan i nenametljiv styling 'djevojke iz susjedstva'

Osim što nastavlja nizati uspjehe sa svojom produkcijskom kućom, američka glumica Reese Witherspoon oduševljava i svojim modnim stilom koji je je baš poput nje – jednostavan i nenametljiv.

Karijeru je započela još kao 15-godišnjakinja kada se na malim ekranima pojavila u filmu "Čovjek na Mjesecu", ali proslavila se tek ulogom Elle Woods u romantičnoj komediji "Plavuša s Harvarda". Iako je zahvaljujući toj ulozi postala vidljivija u moru holivudskih glumica, Reese se nije svidjelo što joj uvijek iznova nude vrlo slične uloge pa je uzela stvar u svoje ruke i 2012. osnovala produkcijsku kuću Pacific Standard. Dosad je imala sam uspješne projekte: film Wild, u kojem je igrala glavnu ulogu, te triler "Gone Girl" s Benom Affleckom i Rosamund Pike, a seriju uspješnica nastavila je sa serijalom "Big Little Lies" u kojem igra glavnu ulogu uz Nicole Kidman i Shailene Woodley.

-->

Iako je od 15. godine u Hollywoodu, iza sebe nema nikakvih ekscesa za razliku od brojnih drugih holivudskih zvijezda, a osim što je poznata kao vrlo prizemljena osoba, brojne dame obožavaju i njezin ležeran stil koji je uvijek odlična inspiracija za svakodnevne stylinge. Upravo zbog toga obilježit ćemo njezin 41. rođendan njezinim modnim kombinacijama koje će vam biti nepresušna inspiracija za proljetne outfite. Witherspoon uvijek pazi da boju cipela uskladi s nekim drugim komadom, a ovog proljeća obožava nježno ružičastu i žutu te vrlo često bira traperice.

Linker
16. travanj 2024 09:04