Zaruke

Rekla je da! Glumac Josh Duhamel zaprosio svoju mlađahnu djevojku Audru Mari na njezin rođendan

Nakon rastave od pjevačice Fergie, zvijezda romantičnih komedija javno je rekao kako bi volio naći mlađu djevojku s kojom bi imao još djece.

Američki glumac Josh Duhamel (49) zaprosio je svoju djevojku Audru Mari na njezin 28. rođendan, ona je naravno rekla- da, a među prvima im je čestitala njegova bivša supruga, slavna pjevačica Fergie.

Zaruke su pale na plaži, a glumac je otkrio na svom Instagram profilu i kako je to učinio - poruku ''Audra Mari hoćeš li se udati za mene?'' stavio je u staklenu bocu koju je ona ''slučajno'' našla na plaži.

image

Josh Duhamel i Audra Mari u vezi su dvije godine.

PHOTOGRAPHER GROUP/MEGA/PROFIMEDIA

Par je u vezi dvije godine, Audra Mari je bivša kraljica ljepote, bavi se modelingom i vodi web seriju ''Backroads with Audra Mari''. Njezin djed je u SAD stigao s Filipina, a zahvaljujući egzotičnoj ljepoti i manekenskom stasu, Audri Marie krasila je brojne naslovnice modnih magazina.

Nije se ni pokušao sakriti: Razvod je zaboravljen, glumac se nije mogao suzdržati u zračnoj luci

Glumac koji se proslavio romantičnim filmovima ''Ludi provod u rimu'', Kad te ljubav pronađe'' te ulogama u znanstveno akcijskom filmskom serijalu ''Transformeri'', četrnaest godina bio je u vezi s Fergie, bivšom pjevačicom benda ''Blac Eyed Peas'' s kojom ima 8-godišnjeg sina Axla.

image

Josh Duhamel s bvišom suprugom Fergie i njihvoim sinčićem Axlom.

BAUER GRIFFIN/ PROFIMEDIA

Prije četiri godine, kada se razišao sa slavnom pjevačicom, javno je progovorio o tome kako bi volio imati još djece i da bi zbog toga volio naći mlađu partnericu s kojom bi mogao osnovati obitelj. To mu je uspjelo dvije godine kasnije i nema sumnje da će sa svojom zaručnicom ostvariti svoje želje. A za sada dijele brigu samo o malom bostonskom terijeru.

Linker
19. travanj 2024 01:55