Oproštajka

Renata Sopek ne želi gubiti ni trenutka: umjesto u pidžami, večer je provela kako najviše voli

Dok se neki opraštaju od kafića trenerica fitnessa otišla je dok može u teretanu kako bi iskoristila zadnje trenutke prije najavljenog ‘light lockdowna‘.

Kako je oduvijek bila uspješna promotorica zdravog života Renata Sopek je prije donošenja zadnjih epidemioloških mjera kada se zatvaraju teretane, odlučila oprostiti od njih na svoj način.

"Koristim priliku dok još mogu...", napisala je Renata uz fotografiju pozirajući u ogledalo tamo gdje se ona osjeća kao doma.

"Ovo je fotkano nakon napornog dana i svih obaveza u 23 sata! I nakon treninga - kao nova!!! Jednostavno obožavam to svoje pozitivno ludilo", dodala je ova zaljubljenica u fitness.

Instruktorica fitnesa i TV voditeljica Renata Sopek uvijek je ozbiljno shvaćala svoj izgled i fizičku spremu. "Kao sve tinejdžerice, bila sam opterećena kilama - ali nisam ih imala previše nego premalo. Bila sam poprilično žgoljava i krenula sam u kvartovsku teretanu s najboljom frendicom, uvjerena kako ću dobiti na masi na strateškim mjestima - rukama, nogama… Otišle smo navečer, kad je bilo mnogo frajera, pa smo se zbog nelagode okrenule i - otišle. Stoga smo idući put došle ujutro, kad je bila manja gužva, i ostale. Jutarnji treninzi i sad su mi najdraži.", dodala je jednom prilikom u intervju za magazin Gloria.

Linker
16. travanj 2024 21:33