Odlična

Rene Bitorajac ima najbolju zaštitnu masku koju smo vidjeli u posljednje vrijeme, svima bi nam dobro došla!

Dok se neki ponašaju odgovorno i nose maske kad god je to potrebno, drugi misle da su izostavljeni iz cijele situacije i da mogu ugrožavati i ostale, ako već ugrožavaju i sebe. Domaći glumac zato je nabavio masku koja poručuje nešto vrlo važno.

Zaštitne maske postale su naše "novo normalno" i obavezni smo ih nositi u zatvorenim prostorima. Mnogi su se brendovi stoga bacili u biznis i osmislili maske s raznim natpisima, printevima i uzorcima kako bi se uklopile u svakodnevni život i različite stajlinge te nam olakšali ova neizvjesna i teška vremena.

Ipak, neki se na njih još uvijek ne mogu naviknuti, a drugi ih namjerno neće nositi, ne shvaćaju da time ugrožavaju i sebe i druge. Upravo zbog takvih glumac Rene Bitorajac nabavio je masku koja bi mnogima dobro došla.

Naime radi se o maski s natpisom "dva metra od mene", a šaljivi video Rene je podijelio na Instagramu. "Stavio ‘dva metra od mene‘, svi otišli dva kilometra", rekao je Rene u videu iz teretane u kojoj redovito trenira, prisjetivši se svoje hit poštapalice iz sitcoma "Bitange i princeze".

Njegovo kazalište i dalje radi

Suvlasnik kazališta Luda kuća, suprug i otac dvoje djece svjestan je da ljudima u ovo doba treba malo smijeha i zabave pa je kazalište ponovo otvorio sredinom rujna. Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, poduzeo je niz mjera kako bi posjetiteljima i zaposlenicima omogućilo što sigurnije uživanje u programu kazališta.

Punktovi za dezinfekciju postavljeni su na nekoliko mjesta unutar kazališta, uključujući ulaz te blagajnu, a svakom posjetitelju se na ulazu mjeri temperatura.

Glumac se emotivnom porukom nedavno prisjetio što je njegova generacija imala u odnosu na današnju djecu.

"Osnovna škola Ivan Gundulić, tamo negdje početkom osamdesetih. Nemamo mobitele, nemamo kompjutore, nemamo iPad uređaje, nemamo SPS-ove, MP3, romobile na struju, dronove, nemamo Colu u limenci, nemamo tenisice koje svijetle, nemamo crtiće od 0-24, nemamo društvene mreže, nemamo Internet, nemamo puno toga, ali zato svi imamo osmijeh na licu i imamo jedni druge. Kome je bolje?!", upitao se Rene, a vama ostavljamo da procijenite.

Linker
19. travanj 2024 12:24