Getty Images
'volim velike obitelji'

Ricky Martin je presretan, stiže još jedna beba

Popularni pjevač za kojim su uzdisale tisuće obožavateljica odlučio je sa suprugom proširiti svoju obitelj, što je objavio na svečanoj večeri u Washingtonu, za vrijeme obilježavanja kampanje za promicanje ljudskih prava. Pjevač je primio nagradu zbog zagovaranja LGBTQ prava i zbog filantropskog rada.

Pjevač Ricky Martin (47) i 13 godina mlađi suprug Jwan Yosef objavili su da očekuju svoje četvrto dijete. Na svečanu večeru par je stigao u društvu 11-godišnjih blizanaca, Mattea i Valentina, dok je najmlađa Lucia ostala s dadiljom. Ova prilika činila mu se kao idealno vrijeme za objavu sretnih vijesti.

"Moja obitelj je ovdje - moj suprug Jawn, volim te, moji predivni blizanci su također ovdje, volim vas svim srcem, vi ste moja snaga i dajete mi svakodnevnu inspiraciju i motivirate me da nastavim raditi ovo što radim. Nevjerojatni ste", kazao je pjevač i nadodao da je njegova zraka sunca, osmomjesečna Lucia ostala kod kuće.

"Usput, moram vam reći da smo u iščekivanju. Trudni smo - volimo velike obitelji", izjavio je Martin, što je publika popratila velikim pljeskom. Početkom kolovoza ove godine, par je objavio prvu fotografiju svoje kćeri, koja se rodila na Badnjak 2018. godine, dan rođenja Ricky Martina. "Svjetlo mojih očiju", napisao je tada uz fotografiju.

Latino pjevač postao je samohrani otac blizanaca 2008. godine, kada mu ih je rodila surogat majka, a u njegov život današnji suprug ušao je 2016. godine. Dvije godine kasnije objavili su da su se vjenčali u tajnosti.

"Želim još četiri para blizanaca, volio bih imati jako veliku obitelj, ali trenutno nam se svašta događa u životima, puno je posla. nakon što sve riješimo, bit ćemo spremni na još djece", rekao je na dodjeli Zlatnih Globusa u siječnju ove godine, pa možemo očekivati još ovakvih sretnih vijesti od sretnog para.

BEVERLY HILLS, CA - SEPTEMBER 22: Jwan Yosef and Ricky Martin attend the Los Angeles LGBT Center's 49th Anniversary Gala Vanguard Awards at The Beverly Hilton Hotel on September 22, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jesse Grant/Getty Images)
Getty Images

Linker
22. travanj 2024 16:34