tek su joj 23 godine

Rihannina muza prolazi najteže dane: 'Rak je u odmaklom stadiju, borim se za život'

Bliska prijateljica pjevačice, muza i zaštitno lice Rihannine Fenty linije objavila je potresne vijesti. Sa samo 23 godine bori se s opakom bolešću, objavila je na društvenim mrežama.

Britanska manekenka Slick Woods (23) proslavila se suradnjom s pjevačicom Rihannom, koja ju je nazvala svojom muzom. Slick je 2018. godine trudna prošetala modnom revijom Savage X Fenty u New Yorku, tada u visokom stupnju trudnoće, nekoliko dana prije nego što je rodila prvo dijete, sina Saphira.

Manekenka je na Instagramu sada objavila potresne vijesti i šokirala sve pratitelje. Naime, Woods trenutno ide na kemoterapije i bori se s rakom kože koji se nalazi u trećem stadiju. Na Instagramu je objavila fotografiju s partyja na kojem se belji i u svom stilu napisala - "Ovo poručujem kemoterapiji, uz sve sam koji prolaze kroz isto", napisala je uz hashtag "Barem sam već ćelava".

Za Instagram stranicu The Shade Room manekenka je potvrdila da se bori za život te da je riječ o melanomu u trećem stadiju koji se širi po tijelu. Inače, melanom je oblik raka koji se lako može proširiti na ostale organe, te je u Velikoj Britaniji peti najčešći oblik ove opake bolesti. Uglavnom ga se može primijetiti u obliku novog madeža koji mijenja boju ili teksturu, počinje svrbjeti ili krvariti.

BROOKLYN, NY - SEPTEMBER 12:  Model Slick Woods walks the runway for the Savage X Fenty Fall/Winter 2018 fashion show during NYFW at the Brooklyn Navy Yard on September 12, 2018 in Brooklyn, NY.  (Photo by Brian Ach/Getty Images for Savage X Fenty)
Getty Images for Savage X Fenty
Slick Woods Savage X Fenty Fall/Winter 2018

Obožavatelji su joj ostavili poruke podrške i motivacije i poručili da ne odustaje od borbe, manekenka i glumica sljedećom objavom na Instagramu zamolila ih je da je ne tretiraju kao žrtvu.

Woods je osim Fenty linije nosila revije za brendove Fendi, Marc Jacobs, Calvin Klein, Moschino i Miu Miu te je njezino lice krasilo naslovnicu Voguea.

NEW YORK, NY - OCTOBER 13:  Rihanna hosts a pep rally to celebrate the launch of the AW17 FENTY PUMA by Rihanna collection at Bloomingdales on 59th Street on October 13, 2017 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for FENTY PUMA by Rihanna)
Woods se blisko surađivala s pjevačicom i dizajnericom Rihannom

NEW YORK, NY - FEBRUARY 16:  Model Simone Thompson walks the runway for the Marc Jacobs Fall 2017 Show at Park Avenue Armory on February 16, 2017 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Marc Jacobs)

Linker
19. travanj 2024 18:21