Što se događa?

Rihannu i A$AP Rockyja dočekalo vrlo neugodno iznenađenje nakon povratka s putovanja

Reper je uhićen u zračnoj luci nakon što je s trudnom djevojkom doletio s njezinog rodnog Barbadosa.

Nakon što su s Kariba, točnije Barbadosa, sletjeli u LAX zračnu luku u Los Angelesu, glazbenici Rihanna i njezin partner A$AP Rocky nisu slutili što će im se dogoditi. Naime, 33-godišnjeg repera privela je losanđeleška policija uz pomoć istražnog tima za domovinsku sigurnost imigracijske i carinske službe.

Kako prenosi E! Online, uhićenje ima veze s pucnjavom prošle godine, a reper pravog imena Rakim Mayers bio je cijelo vrijeme pod istragom zbog incidenta koji se dogodio u Kaliforniji prošlog studenog.

image

Rihanna i ASAP Rocky

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prema policijskim izvješćima do kojih je došao NBC News, žrtva pucnjave, koja je preživjela, rekla je policiji da mu je Mayers u pratnji još dvoje ljudi navodno "prišao s pištoljem na ulici", dodajući da je "pucao u njega tri do četiri puta i da mu je jedan od metaka okrznuo lijevu ruku."

Čitajte i: Rihanna otkrila kako je zaiskrilo s ASAP-om Rockyjem: 'Odjednom smo postali obitelj'

Uskoro stiže i beba

Međutim, detalji pucnjave nisu nikada izašli u javnost niti se o njoj išta više zna. No, to nije prvi put da A$AP Rocky ima problema sa zakonom. Naime, 2019. je optužen za napad i nanošenje vidljivih tjelesnih ozljeda dok je bio u Švedskoj. Izjasnio se da nije kriv za optužbu i proveo je više od mjesec dana u zatvoru prije nego što je osuđen za napad.

Kao rezultat osude, izrečena mu je uvjetna zatvorska kazna, a žrtvi je morao platiti 1270 dolara odštete.

image

Rihanna i ASAP Rocky otišli su na večeru na Barbadosu.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Rihanna i A$AP Rocky uskoro će postati roditelji i čini se da uživaju kao nikad prije, usprkos glasinama da je reper prevario svoju djevojku s s dizajnericom cipela Aminom Muaddi. Trač je pustio modni influencer Louis Pisano koji je izjavio da je Rihanna prekinula s Rockyjem kada je saznala da je vara. No, sudeći prema paparazzi fotografijama s Barbadosa, gdje je par proveo Uskrs, osmjesi na licima su im postojani.

Linker
20. travanj 2024 11:56