Kakva mama, takav sin

Rijetki uvid u obiteljski život slavne manekenke: Svaki slobodni trenutak provodi sa sinom dok čeka drugo dijete

Poznata manekenka provodi slobodno vrijeme sa svojim četverogodišnjim sinom Jackom, dok se ona i suprug Jason Statham pripremaju dočekati drugo dijete.

Nekoliko fotki, koje je poznati model Rosie Huntington-Whiteley podijelila na Instagramu, prikazuju malenog Jacka u kaputu koji dalekozorom gleda u maglovito polje. Na još jednoj preslatkoj snimci, mali Jack je viđen kako gleda kroz prozor helikoptera.

Svojom objavom britanska manekenka dala je mali uvid u to kako se njezina obitelj zabavljala pred novu godinu. Rosie rijetko objavljuje slike svoga sina, a ovoga puta pozirala je na zajedničkoj fotografiji, prekrivši sinu lice emojijem.

"Evo te gledam 2022! Svima želim sretnu novu godinu!", napisala je ponosna majka.

Rosie se zasigurno ima veseliti u novoj godini. Osim što će stvarati uspomene sa svojim prvim sinom, očekuje i drugo dijete. Svoju je trudnoću objavila u kolovozu prošle godine, a od tada je nastavila dokumentirati svoj rastući trbuh. Na njezinom Instagram profilu nerijetko se mogu vidjeti trudničke odjevne kombinacije koje dijeli sa svojim pratiteljima, usput pokazujući razvoj svoje trudnoće.

U predzadnjoj objavi podijelila je niz sofisticiranih slika iz svoje luksuzne kućne garderobe u trudničkom izdanju. Objavila je izbor večernjih i ležernijih odjevnih kombinacija dok je fotografirala svoje dnevne kombinacije za niz prigoda.

image

Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley.

O‘CONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA O‘CONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iako više nije aktivna kao nekad u modelingu, Rosie vješto balansira između obiteljskog i poslovnog života. Naime, pokrenula je svoju kozmetičku liniju proizvoda Rose Inc, a često surađuje s brojnim luksuznim dizajnerima.

Rosie i Jason Statham prvi put su se upoznali na zabavi u Londonu 2009. godine. Par je potvrdio zaruke 2016. dok je šetao crvenim tepihom na dodjeli Zlatnih globusa iste godine.

Iako je Rosie u prošlosti izjavila da brak "nije veliki prioritet" za par, rekla je obožavateljima u Instagram Q&A 2020. da bi "voljela" proširiti svoju obitelj. Prošle godine, dizajnerica i manekenka je priznala da je 'oplakivala gubitak' svog starog života prije nego što je 2017. postala majka prvi put. Rosie je ispričala da se osjećala 'kao da je tepih izvučen ispod mene', ali sada osjeća 'novi osjećaj života'.

Linker
19. travanj 2024 20:27