ništa strašno

Rješavao bolan i neugodan problem! Evo zašto je Brad Pitt u invalidskim kolicima napustio medicinski centar

Iako su se obožavatelji slavnog glumca zabrinuli, zapravo je holivudski glumac u sjajnoj formi. No, nakon što je uslijed težeg stomatološkog zahvata primio sedaciju, morao je u invalidskim kolicima napustiti ordinaciju.

Holivudski glumac Brad Pitt fotografiran je kako u invalidskim kolicima napušta medicinski centar na Beverly Hillsu. Odjeven u ležernu, sportsku kombinaciju, Brada je gurao njegov tjelohranitelj, a on je s maskom na licu sjedio pognute glave. Mnogi su se obožavatelji poznatog glumca zabrinuli za njegovo zdravlje, no čini se da razloga za brigu nema.

Čitajte i: Brad Pitt u novoj avanturi! Uskoro bi mogao ugroziti čak i poziciju Toma Cruisea

Zapravo je otišao riješiti prilično uobičajen, no bolan problem. Page Six piše kako je Brad obavljao stomatološke zahvate, a na noge nije mogao stati jer je bio omamljen zbog anestezije. Navodno je, naime, izvadio umnjak pa je, možemo pretpostaviti, primio sedaciju nakon koje se preporučuje imati pratnju prilikom izlaska iz ordinacije.

image
Brad je posjetio stomatologa i obavio neugodan zahvat. Izvađen mu je umnjak, što je u njegovoj dobi iznimno neobično jer se najčešće vađenje 'osmice' obavlja do ranih tridesetih.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njega je tom prilikom kući odveo njegov tjelohranitelj, a Brad se u svom domu nastavio odmarati i liječiti nakon nezgodnog zahvata. Do skorašnje dodjele Oscara, na kojoj je najavljen u ulozi prezentera, Pitt će biti potpuno oporavljen.

Linker
18. travanj 2024 14:14