MRAČNA STRANA SLAVE

Robbie Williams šokirao obožavatelje: ‘Imao sam nad glavom plaćenog ubojicu‘

Popularni glazbenik progovorio je o mračnoj strani slave te je otkrio detalje o šokantnoj situaciji u kojoj se našao, a o kojoj je godinama šutio.

Britanski glazbenik Robbie Williams progovorio je o 'mračnoj strani slave' te je priznao kako je na samom vrhuncu popularnosti bio meta plaćenog ubojice. Slavni hitmejker šokantnu informaciju podijelio je za britanske dnevne novine Mirror te je dodao kako su ga od kobnog ishoda spasili njegovi prijatelji.

"Nikada ovo nisam rekao, ali imao sam 'nad glavom' plaćenog ubojicu. Nikada o tome nisam javno govorio. Nestalo je. Imam prijatelje. To su stvari o kojima se ne govori kada postanete slavni", objasnio je pjevač stresnu situaciju u kojoj se našao kada je bio, kako kaže, popularan u rangu s Michaelom Jacksonom.

Čitajte i: Pucamo od smijeha svaki put kad ga vidimo, ali slavni komičar svoj 60. rođendan dočekuje - usamljen

Dotaknuo se i pažnje s kojom se bori kao superzvijezda, a s kojom se pomirio tek posljednjih godina.

"Ekstremna slava i izuzetan uspjeh isprepleteni su s tjeskobom, depresijom i mentalnom bolešću. Postoji nekoliko razina slave i ono što vam ona čini", naveo je glumac te je objasnio kako se prva faza odnosi na neugodno suočavanje, dok je četvrti korak prihvaćanje - faza za koju je potrebno neko vrijeme kako biste odlazili na određena mjesta bez straha da vas netko želi ubiti.

Glazbenik najpoznatiji po hitu "Angels" rekao je kako mu iz istog razloga susreti sa strancima izazivaju tjeskobu te da je isto tako dovoljno svjestan u kojoj je mjeri javnost zainteresirana za njega.

image

Robbie Williams sa suprugom Aydom.

KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Nakon života u vili u Los Angelesu, glazbenik preselio na Ženevsko jezero još 2004. godine sa suprugom Aydom Field, kćerkama Theodorom Rose i Colette Josephine te sinovima Charlonom Valentineom i Beauom Benedictom Enthovenom, izbjegavao je često nastupati u SAD-u kako bi što više sačuvao privatnost.

Linker
18. travanj 2024 18:27