Profimedia, Goff Photos
DOBITNA KOMBINACIJA

Rodila je prije četiri mjeseca, a već nosi ovako hrabre komade

Rosie i njezin zaručnik, holivudski glumac Jason Statham, u lipnju su dočekali svoje prvo dijete, no 30-godišnja mama samo nekoliko mjeseci kasnije uspjela je u potpunosti vratiti svoju manekensku liniju, a posljednjim pojavljivanjem spojila je naizgled nespojivo i kao i uvijek, izgledala prekrasno.

Peta obljetnica njezine suradnje s brendom Marks & Spencer bila je idealan povod za izlazak u londonski The Arts klub gdje je britanska ljepotica zasjala u svilenoj ružičastoj bluzi i dugoj suknji od istog materijala, ali u žarko crvenoj boji. Kombinacija na koju se rijetke žene odlučuju kod nje je svakako “upalila” jer svi komentari, kako obožavatelja, tako i modnih kritičara, mahom pozitivni.

london nights @the_attico

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Crvena suknja brenda Attico visokog struka i s dubokim prorezom prošivena je raznim motivima, a zbog svog materijala, boje, ali i spomenutih prišivaka ostavlja pomalo orijentalni dojam. Kao još jedna potpuna suprotnost koja funkcionira i više no dobro, pokazale su se svjetlucave zlatne štikle Jimmy Choo koje je manekenka odlučila obuti. Njezina je torbica s potpisom Victoria Beckham Collection bila također svjetlucava, i to u ružičastim tonovima, a cijelu tu kombinaciju ublažila je jednostavna frizura, ali i prirodni make-up na njezinom licu.

30 October 2017.

Rosie Huntington-Whiteley leaving The Arts Club in Mayfair, having attended a party to celebrate her clothing line with high street store Marks & Spencer, 'Rosie For Autograph'., Image: 354253546, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos
Rosie Huntington-Whiteley nakon zabave u The Arts klubu u Londonu, 30. listopad 2017
30 October 2017.

Rosie Huntington-Whiteley leaving The Arts Club in Mayfair, having attended a party to celebrate her clothing line with high street store Marks & Spencer, 'Rosie For Autograph'., Image: 354253550, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Linker
17. travanj 2024 05:35