Ana Brnabić i Milica Đurđić
 Profimedia, ATA Images Editorial
sretna vijest

Rodila partnerica srpske premijerke Ane Brnabić: Stigao sin!

Nakon što se uspješno podvrgla izvantjelesnoj oplodnji, Milica Đurđić, partnerica srpske premijerke Ane Brnabić, na svijet je donijela dječaka.

Životna družica srpske premijerke Ane Brnabić, Milica Đurđić, u Beogradu je u srijedu rodila sina, a porođaj je protekao u najboljem redu, pišu srpski mediji. Poznato je i da su dječačića nazvale Igor.

Đurđić je inače zaposlena u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, a da je trudna, partnerice su čuvale tajnom sve do posljednjeg mjeseca trudnoće. Vijest da je stigla prinova i da se rodio zdrav dječačić potvrdili su iz Ureda premijerke.


23, February, 2018, Belgrade - Red carpet and opening of the 46th FEST in the Sava Center. Ana Brnabic - prime minister of Serbia. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

23, februar, 2018, Beograd - Crveni tepih i otvaranje 46. FEST-a u Sava centru. Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Image: 364196535, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ATA Images Editorial
Profimedia, ATA Images Editorial
Ana Brnabić i Milica Đurđić

Da su u ljubavnoj vezi javnost je saznala nakon njihovog prvog službenog putovanja u Norvešku kada je Ana Brnabić, koja je podrijetlom iz Stare Baške na otoku Krku, partnericu vodila na izložbu svjetski poznate umjetnice Marine Abramović u Oslu.

Linker
21. travanj 2024 16:30