247PapsTV / Splash News
Holivudska mama

Roditeljski savjeti Kate Winslet: I u automobilu provodim kvalitetno vrijeme s djecom

Kate ima 17-godišnju kći Miu, 14-godišnjeg sina Joea, i 4-godišnjeg sina Beara pa joj se kao i svakoj drugoj mami, dan vrti oko klinaca.

42-godišnju glumicu Kate Winslet najviše pamtimo po ulozi u filmu "Titanic", no važno je naglasiti kako je jedna od rijetkih zvijezda koja bez prekida već desetljećima snima filmove te se svake godine pojavi barem u jednom.

Upravo radi na tri projekta koja ćemo imati priliku gledati u 2019. i 2020. godini, a uz to je predana majka troje djece, koja iz dana u dan pokušava uskladiti filmsku karijeru s ulogom majke.

Za portal časopisa In Style, raspričala se o majčinstvu, djeci i svojim malim beauty tajnama.

I holivudske mame rano ustaju

"Kad imaš troje djece, moraš biti jutarnji tip", izjavila je, "budim se u 6, bacam pod brzi tuš, pripremam si snažan čaj i onda sam spremna za sve ostale. Svima pripremam zdrav smoothie i spremni smo za pokret"

Kvalitetno vrijeme u automobilu

Kate i djeca se svako jutro voze 40 minuta do škole, a glumica pokušava to vrijeme iskoristiti na najbolji način. djeca u automobilu piju svoje smoothieje, a svatko ima pravo odabrati pjesmu koju voli i tako se izmjenjuju. "Ta putovanja zaista su posebna", govori Kate.

Djeca i društvene mreže

Kate ne koristi Facebook, Instagram i Twitter i nada se da će djecu što dulje uspjeti zadržati podalje od društvenih mreža.

"Ni ja ni moja obitelj ne trebamo takvu buku u svojim životima. Djeca odrastaju tako brzo i zaista mislim da je nepošteno opterećivati ih presingom koji donose društvene mreže. Moj je zadatak da zaštitim djetinjstvo svoje djece".

Škola određuje raspored

Kad piše scenarij, Kate pokušava iskoristiti vrijeme dok su djeca u školi.

"Pokušavam obaviti što više stvari popodne, a kao što sve majke znaju, 'popodne' završava u 15 sati. Tada kreće odlazak po djecu u školu i svakodnevni rituali".

Liniju i lijepu kožu održava zdravom prehranom

"Pijem puno zelenih sokova. u našoj se kući uvijek nalaze špinat, kelj i krastavci. Ja sam vegetarijanka, a suprug vegan pa se naša prehrana zasniva na povrću".

Savjeti za savršenu kožu?

Puno, puno vode i Lancomeova maska Génefique, koju nanosi i prije izlaska na crveni tepih.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 02:  Kate Winslet attends the Harper's Bazaar Women of the Year Awards at Claridge's Hotel on November 2, 2017 in London, England.  (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Mercedes-Benz)
Dave Benett/Getty Images for Mer

Linker
19. travanj 2024 18:12