Instagram
cvjetaju ruže

Roko Blažević raznježio pratitelje: Novu godinu započeo u romantičnom zagrljaju

Fotografija s djevojkom koju je mladi pjevač objavio na Instagramu privukla je pažnju javnosti i raznježila obožavatelje i njegove pratitelje.

Do sada nismo znali ništa o njegovom ljubavnom životu, no ulazak u Novu godinu pjevač Roko Blažević (18) proveo je s djevojkom i prijateljima te objavio fotografiju u zagrljaju svoje odabranice.

Splićanin koji nas je predstavljao na Eurosongu s pjesmom "Dream" u opis fotografije napisao je samo "2020." uz emotikon srca. Iza njega je uzbudljiva godina nakon pobjede na Dori koja se vratila na male ekrane nakon osam godina, a čini se da je u 2019. pronašao sreću u ljubavnom životu.

"Sretnoo" Preslatki ste!", "A daj zezaš, preslatki ste", pisali su im u komentare pratitelji i ostavljali najbolje želje u novoj godini. Inače, Roko je do sada bio poznat po svojim vokalnim sposobnostima. Odnio je drugo mjesto u showu "Zvijezde", a ispred njega se našla njegova kolegica Lorena. Prije natjecanja u RTL-ovom showu, pobjedu je odnio u Pinkovim Zvjezdicama kada mu je bilo 16 godina. Pjevački show bila je njegova karta do Eurosonga - za Doru se pripremao s mentorom Jacquesom Houdekom. Iako je Jacques očekivao kako će se plasirati u top 3, Roko se u Tel Avivu nije planirao u finale.

"Ne mogu reći da sam razočaran jer ne možemo biti razočarani. Ostavili smo srce na pozornici i dali sve od sebe. Uživali smo maksimalno i žao nam je da to publika nije nagradila. Još uvijek smatram da smo zaslužili prolazak. Dali smo 300 posto sebe. Siguran sam da će mi se ovo na neki drugi način vratiti", rekao nam je tada nakon nastupa. U 2020. spreman je za nove pobjede i pozornicu pa je najavio novi singl "Krila".

Linker
14. travanj 2024 16:45