APEX / MEGA / Mega Agency / Profimedia
sve su riješili

Romansa koja je brzo napredovala u brak: Upoznali su se, tajno vjenčali, a ona bi trebala roditi svakog trenutka

Odmah prilikom upoznavanja Jodie i Joshua shvatili su da njihova veza neće biti kratkog vijeka. Nakon godinu dana veze to su potvrdili tajnim vjenčanjem, a uoči Božića su svima dali do znanja da uskoro dočekuju prinovu u obitelji.

Glumac Joshua Jackson (41) i manekenka i glumica Jodie Turner-Smith (33) dugo će pamtiti 2019. jer im je ta godina donijela pravi životni zaokret. Njihova ljubav može se nazvati onom na prvi pogled. Upoznali su se na 40. rođendanskom partyju kod Ushera u listopadu 2018. i već prve večeri nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog, a niti godinu dana kasnije odlučili su se vjenčati. U kolovozu prošle godine su zatražili dozvolu za brak u vijećnici u Beverly Hillsu, da bi se u studenom pojavili na crvenom tepihu s identičnim brončanim prstenjem.

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 14: Jodie Turner-Smith and Joshua Jackson attend the
Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia

Zvijezda serija "Preljub" i "Dawson's Creeka", nakon što je prekinuo desetogodišnju vezu s glumicom Diane Kruger, pokušavao je pronaći svoj mir, a izgleda da ga je uspio pronaći s još jednom glumicom koju posebno mazi i pazi otkako je u blaženom stanju.

Novu godinu su dočekali zajedno u Nikaragvi, a ovih dana su se vratili kući gdje su ih fotografi uhvatili kako se zagrljeni vraćaju s ručka.

EXCLUSIVE: Joshua Jackson and Jodie Turner Smith seen after having pizza days after she confessed he was her first crush.
06 Jan 2020, Image: 491362706, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: APEX / MEGA / Mega Agency / Profimedia
APEX / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Zaljubili se na prvi pogled, tajno se vjenčali, a sada dobili prvo dijete.

Da ih je ova romansa izula iz cipela govore upravo zajedničke fotografije na kojima djeluju jako sretno, a zanimljivo je da je glumica u intervjuu za W Magazine otkrila kako je u svog supruga bila zaljubljena još kao tinejdžerica.

EXCLUSIVE: Joshua Jackson and Jodie Turner Smith seen after having pizza days after she confessed he was her first crush.
06 Jan 2020, Image: 491362722, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: APEX / MEGA / Mega Agency / Profimedia
APEX / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Joshuin ljubavni život do sada je bio otvorena knjiga. Dvije godine bio u vezi s Katie Holmes dok su snimali "Dawson’s Creek", a od 2006. godine je bio u vezi s njemačkom glumicom Diane Kruger i, iako se doimalo da je to jedna od najčvršćih holivudskih romansi, 2017. su objavili svoj razlaz.

Linker
20. travanj 2024 08:08