Vjenčanje bez filtera
 Instagram
U SEDMOM NEBU

Romansa na pješčanoj plaži: Glumicu suprug iznenadio trećim vjenčanjem

Zbog prekrasne ceremonije na otoku sreće glumica Salma Hayek nije skidala osmijeh s lica. Na obnovi zavjeta nije odjenula vjenčanicu nego običnu pamučnu ružičastu haljinu.

51-godišnju glumicu Salmu Hayek je njezin suprug François Henri Pinault iznenadio ceremonijom gdje su po treći puta obnovili zavjete. Njoj je rekao da je vodi na kratko putovanje, a kada je stigla na plažu shvatila je da jer riječ o romantičnom iznenađenju.

'Najbolji trenutak ovoga ljeta - suprug mi je organizirao obnovu zavjeta. Nisam odjenula vjenčanicu, jer mi je rekao da me vodi na spa day', rekla je Salma oduševljena njegovim postupkom.


Instagram
Vjenčanje na pješčanoj plaži


Instagram
Obnova zavjeta


Susret milijardera Françoisa-Henrija Pinaulta (55) i holivudske zvijezde Salme Hayek (51) u Veneciji 2006. godine bio je toliko fatalan da je nakon godinu dana veze glumica rodila njihovu zajedničku kćer Valentinu.

Francuski milijarder i vlasnik modnog carstva Kering, u čijem se vlasništvu nalaze neki od najpoznatijih svjetskih brendova i poznata glumica na Valentinovo 2009. godine u Parizu izmijenili su bračne zavjete, a dva mjeseca kasnije obnovili su ih ispred 150 članova obitelji i prijatelja na raskošnoj ceremoniji u Veneciji.

Ipak, u njihovoj vezi nije uvijek bilo tako bajno. Kada je Salma doznala za njegovu vezu s Lindom Evangelistom i njihovo zajedničko dijete prekinula je vezu u srpnju 2008. godine i vratila se u Hollywood, no on je učinio sve da je vrati u svoj život.

'Voljela bih da sam dok sam bila mlađa znala da ću se zaljubiti u savršenog čovjeka. Tada sam bila toliko očajna i tražila ljubav na krivim mjestima. Tražila sam prekrasne stvari u pogrešnim momcima. Da sam bar znala da ću imati supruga koji će me obožavati, to bi me spasilo od drame', rekla je u intervjuu slavna glumica koja je svom suprugu na koncu ipak sve odlučila oprostiti.


Instagram
Romantično vjenčanje

Linker
20. travanj 2024 16:14