Charles i Ella
 Ella Dvornik/Facebook
glavni glumci romantične komedije

Romansa u Rakovici: Ella Dvornik s Charlesom pronašla raj na zemlji

Osim što imaju zajednički biznis i uživaju u roditeljskim slatkim brigama, Charles i Ella su pustolovnog duha i obožavaju nova mjesta i iskustva.

Roditelji malene Balie Dee, Ella Dvornik (27) i četrnaest godina stariji zaručnik Charles Pearce svako malo nađu neki novi komadić raja. Zaljubljenici u putovanja nakon puta u Mostara, pronašli su sreću u Rakovici.

'Našli smo smještaj usred ničega. Imaju konje, koze i ovce. Jahali smo Amiga i Gazelu', napisala je Ella kraj super romantične fotografije nje i Charlesa. Životni i poslovni partneri na fotografiji su na konjima, a odlučili su se za poljubac iz sedla.

'Filmska fotografija', komentirao je netko od njezinih pratitelja na društvenim mrežama fotografiju. I doista, Ella i Charles izgledaju kao glavni likovi neke romantične komedije.

Charles i Ella krajem listopada ove godine proslavili su petu godišnjicu veze, a prošle godine Ella je svom partneru posvetila poduži status na društvenim mrežama u kojem je objasnila kako su se pronašli.

'Naše upoznavanje nije bila ljubav na prvi pogled, naša je veza bila skoro proračunata i taktička. Nakon svih veza koje smo prošli, odlučili smo da je vrijeme da si sami iskrojimo sudbinu i kad smo se upoznali iznijeli smo sve na stol i zajedničkim snagama odlučili da ćemo skupa, trudom, jedan drugome biti ono što nam treba. Nit' sam ja bila uredna i čista kao što je on, nit' je on bio opušten i spontan kao što sam ja', napisala je Ella Dvornik o početku njihove romantične veze.

PRESS

Početkom sljedećeg tjedna veliko je slavlje u njihovoj maloj zajednici, njihova Balie Dee koja je dobila ime po otoku Bali u Indoneziji, slavi svoj prvi rođendan, a domišljati roditelji sigurno spremaju nešto posebno za svoju mezimicu.

Linker
25. travanj 2024 06:15