Zelena haljina za velik dan

Romantične fotografije vjenčanja Jelene Perčin i Momčila Otaševića

Hrvatska glumica Jelena Perčin na intimnom je slavlju s prijateljima proslavila veliku ljubav s crnogorskim kolegom Momčilom Otaševićem u romantičnom Kotoru

Jelena Perčin (37) i Momčilo Otašević (28) vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori, daleko od očiju znatiželjnika nakon dvije i pol godine ljubavi. Intimno slavlje za kumove i prijatelje održalo se u konobi 'Pirun i Ožica' u gradu Kotoru.

A post shared by Katarina Bete (@katarinabete) on

"Udala se naša Jele...divna priča jedne velike ljubavi", napisala je rođakinja Katarina uz fotografije sretnog para koje otkrivaju i da je lijepa trudnica za svoje drugo vjenčanje odlučila odjenuti atipičnu, ali elegantnu kombinaciju.

Jelena je na proljetnom vjenčanju zablistala u satenskoj zelenoj haljini bez naramenica, duljine do ispod koljena, a nabranim materijalom u području trbuha.

Jednostavnu haljinu upotpunila je srebrnim sandalama, a kosu je podigla u punđu. Bijelu boju izbjegla je i kad je biranje buketa bilo u pitanju pa se na fešti pojavila sa šarenim buketićem od ruža.

9 godina mlađi Momčilo bio je vrlo markantan u tamnoplavom odijelu i bijeloj košulji, bez kravate. Svojoj dragoj, pri ulasku u restoran pridržavao je crnu pismo torbicu.

Jelena se kasnije iz srebrnih sandala presvukla u bijele natikače, s 3D cvjetnim detaljima, koje su istaknule tamni lak na stopalima.

Goste je u restoranu zabavljao bend, a mladenci su se zasladili tortom prelivenom čokoladom.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević upoznali su se na snimanju popularne serije Nove TV 'Zora dubrovačka, a ljubav među njima planula je tek na setu druge serije koju su ponovo snimali zajedno, za njih znakovitog naziva 'Kud puklo da puklo'.

Jelena već ima djevojčicu Lotu iz prvog braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem.

Linker
25. travanj 2024 12:36