Nije očekivala

Romantika na Maldivima: Nakon deset godina veze zaručila se Sonja Kovač

Iako je prije godinu dana rekla kako joj se ne žuri s udajom, njezin partner joj je za dvoznamenkastu godišnjicu veze poklonio zaručnički prsten.

Domaća modna i travel blogerica Sonja Kovač nije mogla poželjeti bolji odmor na Maldivima. Tamo je sletjela prije nekoliko dana sa svojim partnerom Goranom Mandićem koji joj je za 10. godišnjicu veze pripremio najveće iznenađenje.

Na Instagramu je objavila video s plaže u kojem štapom na pijesku ispisuje "10 years" i ni ne sluti što joj se sprema. U trenutku kada se okrene, Goran kleči na koljenima, s prstenom u ruci i prosi je.

Ova potpuno spontana prošnja Sonju je potpuno iznenadila, ponajviše zbog toga što je nedavno rekla da joj se nikamo ne žuri s vjenčanjem. No, čini se da je njezin dečko imao neke druge planove. Sonja je rekla "da", a ispod videa su se zaredali brojni komentari čestitara.

Čitajte i: Prostrani, luksuzni domovi domaćih influencerica! Sonja Kovač svoj kupila na kredit, a Ella je (još malo) u najmu

Inače, Sonja i Goran su na Maldive došli kako bi proslavili 10. godišnjicu veze, a to je, smatrao je njezin odabranik, bio idealan trenutak za podići vezu na novu razinu.

Sudeći po reakciji, Sonja nije ništa znala do posljednjeg trenutka, osim možda osobe koja ju je snimala u trenutku prošnje.

"Ovo se dogodilo sinoć!! Još sam sva pod dojmom... Bila je to magična večer...", napisala je Sonja koju je s Goranom spojila strast prema putovanjima.

Podsjetimo, početkom prošle godine Sonja i Goran našli su idealan stan koji su uredili po svojim željama i u kojem će u budućnosti nastaviti uživati kao bračni par. Iako su njezini pratitelji mislili da je stan mogla platiti od svojih primanja, rekla je da ga je poput većine Hrvata - kupila na kredit.

Linker
20. travanj 2024 04:49