Novak Đoković sa suprugom na odmoru u Španjolskoj
 Profimedia, Backgrid UK
NA ODMORU U ŠPANJOLSKOJ

Romatičan trenutak Novaka i Jelene Đoković: Nježan poljubac na plaži potvrda je da je kriza daleko iza njih

Nakon uživanja na Korčuli, srpski tenisač Novak Đoković na zasluženom je odmoru u Španjolskoj gdje je snimljena fotografija koja pokazuje kako su on i njegova supruga zaljubljeni kao prvog dana.

Fotografija slatkog poljupca u čelo obišla je svijet. Tenisač Novak Đoković uhvaćen je kako uživa na plaži u Marbelli u društvu svoje supruge Jelene, a usred šetnje plažom uhvaćeni su u romantičnom trenutku. Najbolji tenisač svijeta svoju je suprugu snažno zagrlio i poljubio u čelo i time pokazao kako su sve krize iza njih. 32-godišnji tenisač i 33-godišnja Jelena uživaju u odmoru sa svoje dvoje djece - petogodišnjim Stefanom i dvogodišnjom Tarom.

Novak Djokovic drives away rumors of estrangement with his wife Jelena. They walk like two lovers on the shores of the Mediterranean in Marbella, where the champion likes to spend relaxing days.
01 Aug 2019, Image: 461888770, License: Rights-managed, Restrictions: NO Spain, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Par je zajedno išao u srednju školu, a u romantičnoj su vezi već 13 godina. Iako se mnogi pribojavaju tog broja, čini se kako su za njih stvari bolje nego ikada. Novak je ponovno u top formi, osvojio je svoj peti Wimbledon, dok je Jelena posvećena humanitarnom radu.

Marbella, SPAIN  -   Novak Djokovic pictured with his wife Jelena and their children on the beach as in love as the first day. The held hands and hugged each other as they strolled along the beach. The Serbian professional tennis player who is currently ranked world No. 1 wore blue shorts and a white t-shirt also went shirtless walking on the beach talking on his phone.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 461898170, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Novak Đoković sa suprugom na odmoru u Španjolskoj

Par se zaručio 2013., a vjenčali su se na otoku Sveti Stefan u Crnoj Gori prije pet godina. Ipak, šuškanja da im je brak u krizi počela su prije dvije godine - kada je Jelena bila trudna s njihovim drugim djetetom - kćeri Tarom. Novak je čak 2017. priznao kako je u lošijoj formi zbog privatnih problema, a to je potvrdio i bivši tenisač John McEnroe izjavivši kako Đoković ima problema izvan teniskog terena.

Ipak, Novak je uspio riješiti obiteljsku krizu, a s njom je riješio i onu tenisku pa trenutačno uživa u svojim uspjesima na svim životnim područjima. Romantične fotografije na kojima uživa uz svoju suprugu s kojom je već 13 godina obilaze svijet još otkako je Novak uživao na Korčuli prije par tjedana, ali nježan poljubac uhvaćen na španjolskoj plaži oduševio je njegove obožavatelje i postao viralan.

Linker
21. travanj 2024 19:20