Kao iz bajke

Rukometaš Luka Cindrić obilježio jedan od najvažnijih dana: ‘Princezo moja, sretan ti tvoj dan‘

Proslavljeni sportaš istaknuo je poseban dan u njihovoj obitelji, pokazao je kako su divno proslavili prvi rođendan njegove mezimice.

Naš rukometni reprezentativac i mnogima omiljeni rukometaš Luka Cindrić i njegova partnerica Lara Stipetić imaju veliki razlog za obiteljsko slavlje. Kako se pohvalio naš sportaš njihova kći Alisa proslavila je prvi rođendan.

"Princezo moja, sretan ti tvoj dan, veliki 1. rođendan", napisao je ponosni tata i pokazao kako se kod njih u kući proslavio ovaj veliki dan. Malen Alisa dobila je i svoj prvi tematski party, naravno obilježen njezinim neobičnim i zvučnim imenom.

Iza djevojčice koja je bila prekrasno uređena u bajkovitu odjeću i okružena ružičastim ružama, nazire se dekorativni zid na kojem se ističe natpis "Alisa in Wonderland". Divna je to posveta bezvremenskom književnom hitu "Alisa u zemlji čudesa". Malena Alisa, ako je suditi prema veselom osmjehu stvarno je uživala u svojoj zemlji čudesa s najmilijima.

Čitajte i: Rukometaš Luka Cindrić postao tata! s djevojkom Larom odabrao je bajkovito ime za njihovu curicu

Posebni trenutci

Luka inače nema običaj dijeliti previše trenutka iz privatnog života putem društvenih mreža pa je ova tim više bitnije. Prošle godine u ovo doba ponosni mladi otac na Instagramu je poželio dobrodošlicu svojoj prvorođenoj.

"Ovakve testove svemir daje samo najjačima. Alisa dobro nam došla na ovaj divan svijet", napisao je uz fotografiju koju Luka.

Skromni i samozatajni rukometaš iz Ogulina i dalje je omiljen u svom gradu, jer kako kažu njegovi sumještani ostao je pristupačan, nikad se nije ponašao kao velika zvijezda.

Linker
16. travanj 2024 09:22