Mr. E /P&P MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Rijetki prizori!

Ryan Gosling i Eva Mendes uhvaćeni zajedno! Slavni par zapravo živi prilično 'običnim' životom

Dadilje u njihovom domu ne postoje, a niti popratno osoblje. Eva Mendes povukla se iz javnosti nakon što je postala majka. Posvetila se odgoju curica, a nekad se, kaže, osjeća kao da vodi mali hotel, a ne domaćinstvo! Usto, dizajnirala je i vlastitu liniju odjeće.

Glumac Ryan Gosling i njegova supruga, glumica Eva Mendes, možda su i najoprezniji par Hollywooda kada je u pitanju njihova obitelj. Na intimu toliko paze da ih rijetko možemo vidjeti zajedno, a na javna događanja Gosling većinom dolazi sam. Naime, otkako je postala majka, Eva se posvetila njihovim djevojčicama i povukla se iz svijeta filma.

Stoga je prava poslastica za paparazze bila kada su uhvatili Evu i Ryana kako s djecom subotnje poslijepodne provode u vožnji automobilom. Otišli su, naime, u posjet članovima obitelji, a čini se da su nosili i darove. Nakon što su se podružili, Gosling i Mendes s djevojčicama su otišli kući. Oboje su bili ležerno odjeveni i opušteni.

EXCLUSIVE: Ryan Gosling and Eva Mendez are seen driving home from dropping off gifts at a family members house.
**SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
11 Jul 2020,Image: 542100511, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Mr. E /P&P MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Mr. E /P&P MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Holivudski život po njihovom receptu je sasvim običan...

Čuvaju se od pogleda znatiželjnika i žive onako kako im najbolje odgovara

Ovaj netipični par ne eksponira se javno, a neobično je i to što su odlučili svoje kćeri odgajati bez pomoći osoblja. "Posvećeni su roditelji i nemaju dadilje", rekao je izvor blizak par za američke medije. Iako im je nekada naporno bez ikakve pomoći brinuti o dvoje male djece, Ryan i Eva složni su da je obitelj na prvom mjestu pa im ni karantena nije teško pala. Dapače, Mendes je uspostavila ritam koji odgovara i njoj i djevojčicama.

"Nakon što djeca zaspu, vrijeme je za čišćenje i pranje te pripremu hrane za sljedeći dan. Osjećam se kao da vodim hotel", napisala je u travnju na svom Instagramu! Početkom godine otkrila je Eva zašto nije prihvatila nijednu ulogu otkako je dobila djecu. Jednostavno ih, kaže, ne želi ostavljati dok su toliko malene. Nije otpisala povratak u glumački svijet, no čini se da ćemo na to čekati dok djevojčice ipak ne budu nešto starije.

Podsjetimo, Eva i Ryan upoznali su se 2011. godine dok su snimali film "The Place Beyond The Pines". Zaljubili su se i otad su zajedno. Prije pet godina postali su roditelji djevojčice Esmeralde, a prije tri godine stigla je i Amanda.

Čitajte i:

Glumica progovorila o kaosu kod kuće: 'Potpuno sam izgubila kontrolu'

U Evinog muža zaljubljeno je pola planeta: 'Ne dam vam svog muškarca ni djecu, oni su privatni'

Nitko tako ne živi u Hollywoodu: Ryan Gosling i Eva Mendes odgajaju djecu bez dadilje

Eva Mendes ne želi lagati: 'I meni treba jako puno da bih izgledala ovako, borim se, između ostalog, s hranom'

Linker
20. travanj 2024 03:30