JOŠ JE U IGRI

Ryan Gosling kao Ken, a Margot Robbie kao Barbie: Slavni glumac trebao bi utjeloviti muškarca iz snova u filmu o lutki

Kakav glumački duo u igranom filmu ‘Barbie‘! Gotovo da je sigurno kako će Gosling utjelovati Kena, no produkcija se još uvijek o tome nije oglasila, dok izvori za američke medije to tvrde sa stopostotnom sigurnošću.

Iako je prvotno odbio glumiti u filmu "Barbie" zbog nedostatka slobodnog vremena, holivudski glumac Ryan Gosling je izgleda još uvijek u igri, javlja Deadline. Zvijezda Oscarom nagrađenog filma "La, La Land" pregovara s Warner Brosom, a navodno im je on jedini izbor za ulogu Kena, Barbienog muškarca iz snova. Glavnu ulogu uz njega igrat će glumica Margot Robbie, koja je posljednjih nekoliko godina na vrhuncu i holivudske produkcije doslovce se grabe kako bi je pridobile na svoju stranu.

image
Ryan Gosling
LIONEL HAHN/SHUTTERSTOCK

"Mislim da nam je prilika s ovim filmom da vratimo pozitivu u svijet i prilika da budemo inspiracija mladima", rekla je Margot u intervjuu za Variety prije dvije godine. Film "Barbie" producirat će njezina producentska kuća LuckyChap Entertainment u suradnji s Mattel Films i Warner Brosom.

Filmaši Greta Gerwig i Noah Baumbach, kreatori filmova nominiranih za Oscara - "Male žene" i "Marriage story", dvojac poznat po neobičnim dramama koje vole i kritičari i publika, napisali su scenarij, a Gerwig je i redateljica filma o najpoznatijoj lutki na svijetu. Zbog njihovog stila, smatra se kako će film biti sve samo ne priča o savršenoj lutki. Iako je film najavljivan za 2020. godinu, snimanje će tek početi iduće godine što znači da bi se distribucija mogla prebaciti i na 2024. godinu.

image
Margot Robbie
MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nekad je čistila kuće i konobarila da bi pomogla obitelji, a danas je Australka na vrhu Hollywooda

Najpopularnija igračka

Barbie (punim imenom Barbara Millicent Roberts) predstavljena je javnosti na Međunarodnom sajmu igračaka u New Yorku 9. ožujka 1959., što je i lutkin službeni rođendan. Prva Barbie nosila je prugasti crno-bijeli jednodijelni kupaći kostim i imala je kosu podignutu u konjski rep. U ponudi su bile plavuša i brineta, tržišno ime bilo je “Teen-age Fashion Model”. Odjeću je kreirala Mattelova modna dizajnerica Charlotte Johnson, a izrađena je ručno u Japanu. Zahvaljujući uspješnoj reklami, Barbie je postala najpopularnija igračka među djevojčicama, a tijekom godina postala je kulturna ikona u Sjedinjenim Američkim Državama.

Čitajte i: Nitko kao Margot Robbie: Donijela je vrlo neobičnu modnu odluku i briljirala na dodjeli Oscara

Linker
19. travanj 2024 23:03