Getty Images
STIŽE NASTAVAK

Ryan Reynolds novi nastavak filma 'Deadpool' najavio - golom guzom!

Wade Wilson se vraća! Prošlogodišnji filmski hit o Marvelovom anti-junaku ostvario je odličnu zaradu zbog koje ćemo ponovno imati priliku gledati Ryana Reynoldsa u ulozi brbljavog, zabavnog i sarkastičnog Deadpoola, a za prvi teaser nastavka filmska ekipa se stvarno potrudila.

Uloga Wadea Wilsona kao da je pisana upravo za slavnog kanadskog glumca: Ryan Reynolds odlično se snašao, a publika ga je nakon brojnih uloga romantičara prihvatila kao anti-junaka Deadpoola. Akcijski film prožet komičnim trenucima lani je osvajao nagrade, prvenstveno one u kojima odlučuju gledatelji, a neko je vrijeme slovio i kao ozbiljan kandidat za ovogodišnje Oscare, iako je nominacija naposljetku ipak izostala.

YouTube

S obzirom na to da je postigao odlične rezultate, nije čudno da nam stiže "Deadpool 2", doduše tek iduće godine. Ipak, nedavno je objavljen prvi teaser za nastavak u kojem nije niti jedna scena iz novog filma, a u glavnoj ulozi je, naravno, Ryan Reynolds kao Wade Wilson. On u teaseru svjedoči pljački starca i umjesto da nazove 911 odluči uzeti stvari u svoje ruke. Wilson otrči do obližnje telefonske govornice kako bi se presvukao u svoj kostim dok u pozadini svira tematska pjesma Supermana. Njegovo usko crveno odijelo otežava mu stvari pa se on više od minute bori s njegovim odijevanjem u govornici. U jednom trenutku je potpuno gol i njegova guza se nađe u prvom planu dok se on i dalje trudi biti što brži. Do trenutka kada se napokon odjene, u pozadini se čuje pucanj i Deadpool shvati da je zakasnio – starac leži mrtav u obližnjoj ulici.

- Jako mi je žao. Proveo sam previše vremena u telefonskoj govornici. Vjerojatno sam trebao samo nazvati 911 – govori Deadpool mrtvom starcu dok leži na njegovom tijelu.

U svakom slučaju, nesumnjivo je da će i nastavak privući jednako, ako ne i više pozornosti kao i prvi film, a s obzirom na to koliko su se potrudili oko teasera možemo se veseliti nastavku i novim dogodovštinama Wadea Wilsona.

Linker
20. travanj 2024 01:23