WireImage
šale su samo obrambeni mehanizam

Ryan Reynolds o životnom problemu: 'Još uvijek osjetim mučnine'

Iako svojim humorom stalno šarmira obožavatelje, kanadski glumac priznao je kako se zbijanjem šala "brani" od problema koji ga prati cijeli život.

S osmijehom od uha do uha, svojom šarmantnom pojavom, ali i stalnim izmjenjivanjem šala na društvenim mrežama sa suprugom Blake Lively, glumac Ryan Reynolds stekao je titulu jednog od omiljenih i najduhovitijih holivudskih glumaca. Ipak, 41-godišnji Kanađanin otkrio je kako se iza svega skriva dugogodišnja borba s anksioznošću. U novom intervjuu za New York Times priznao je kako ga osjećaji nervoze i straha prate cijelog života, a njegov humor je samo obrambeni mehanizam.

SEOUL, SOUTH KOREA - MAY 02:  Actor Ryan Reynolds attends the press conference for Seoul premiere of 'Deadpool 2' on May 2, 2018 in Seoul, South Korea. The film will open on May 16, in South Korea.  (Photo by Han Myung-Gu/WireImage)
WireImage

- Imam anksioznost, uvijek sam je imao - objasnio je Ryan Reynolds i priznao kako još uvijek, iako je već godinama u svijetu showbiza, osjeća mučninu prije gostovanja u talk-showu. Zvijezda filma "Deadpool 2", koji u svibnju stiže u kina, prošao je kroz pravu krizu u svojim dvadesetima, nakon uspjeha humoristične serije "Two Guys, a Girl and a Pizza Place".

- Stalno sam tulumario i kao da sam pokušavao na neki način nestati - izjavio je Reynolds koji je u to vrijeme uzimao lijekove na svoju ruku kako bi se nosio s anksioznošću, a sa svime je prestao kada je nekoliko njegovih prijatelja umrlo od predoziranja. Ipak, anksioznost je ostala i borba se nastavila - doduše, sve je postalo lakše uz suprugu, glumicu Blake Lively. Upravo je nju nazvao zaslužnom za manju razinu stresa, a zajedno su pronašli i rješenje koje mu smanjuje mučnine kod javnih nastupa.

Actor Ryan Reynolds poses with his wife Blake Lively after unveiling his star on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California U.S., December 15, 2016.   REUTERS/Mario Anzuoni
REUTERS

- Kada se "zastori dignu", ja postajem Deadpool, a kada je sve gotovo, on jednostavno nestane - izjavio je Reynolds zadovoljan s načinom na koji se trenutačno nosi sa svojim problemima. Ryana Reynoldsa uskoro ćemo ponovno gledati u ulozi brbljavog anti-junaka Deadpoola - film u kina stiže 17. svibnja.

Linker
19. travanj 2024 10:40