SLAVNI OTKRIVAJU ŠTO SI ŽELE

S Indirom i Jelenom nema šale: Donijele su novogodišnje odluke!

Donosimo novogodišnje čestitke poznatih hrvatskih lica i otkrivamo njihove odluke za uspješnu 2018. godinu

Stigla nam je 2018. godina, u koju se polažu velike nade.

Astrolozi nagovještaju 12 mjeseci u kojima će globalna financijska situacija krenuti na bolje, ljudi se okrenuti starinskim vrijednostima, a kineski horoskop najavljuje godinu žutog zemljanog psa, punu prosperiteta.

S početkom godine već se tradicionalno okrećemo sebi, pokušavamo raščistiti račune te sami sebi priznati u čemu smo pogriješili i što možemo napraviti kako bi nam nova godina bila bolja i vodila nas ka uspjehu, ljubavi i sreći.

Popričali smo s nekoliko slavnih Hrvatica i Hrvata te doznali koje se sve odluke nalaze na njihovoj osobnoj listi za odličnu 2018. godinu!

Indira Levak

"Za Novu imam velike planove! Već sam nekoliko mjeseci u studiju i snimam pjesme za samostalni album koji će biti objavljen u proljeće. Pišem tekstove za pjesme i potpuno sam fokusirana na stvaranje. Otvorila sam taj kanal kreativnosti i sad nema stajanja. Cilj mi je proširiti i ponudu namještaja koji potpisujem, zapravo visoko sam postavila letvicu za 2018., hahahaha! Želim i više putovati sa suprugom, jednako se veseliti i manje trošiti vrijeme na nebitne stvari! Sve najbolje svima!"

Jelena Rozga

"Mislim da svi zajedno trebamo raditi na tome da svaki dan budemo dobri ljudi, da radimo na sebi i da tako tuđe i vlastite život činimo ljepšima i bogatijima. Sljedeće godine ću nastojati živjeti mirnije i s manje stresa, al i početi aktivnije vježbati i više voditi brigu o zdravlju"

Andrea Andrassy

"Nikad ne donosim ozbiljne novogodišnje odluke jer znam da ih se neću držati, ali imam nekoliko želja, koje zapravo ne smijem reći jer se onda neće ostvariti. Ali jedna od nada za 2018. godinu je da ću napokon početi piti dovoljno vode. Vjerojatno neću, ali nada umire posljednja... ili ako je riječ o novogodišnjim nadama, onda sredinom siječnja"

Filip Dizdar

"Glavna odluka mi je više putovati, ponajviše, surfati na Šri Lanci. Osim toga volio bih početi spavati po noći, a biti budan po danu"

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

Mirjana Mikulec

"Nikada ne donosim neke konkretne odluke za Novu. Meni je 2017. godina bila privatno i poslovno jako lijepa i uspješna, i sam nastavak takve godine uistinu bi me veselio! Najveća želja mi je da smo svi zdravi i da više cijenimo ono što radimo jedni za druge. Sretna vam Nova!"

Miran Kurspahić

"Za 2018. godinu imam jednu, ali važnu odluku: biti bolji!"

Kristina Šalinović

"Nikad ne donosi novogodišnje odluke, nego dnevne"

Linker
17. travanj 2024 19:33