Davor Matota
SUNČANOM STRANOM

S mezimicom u zagrljaju: Svi su zamijetili zgodnog tatu na zagrebačkoj špici

Zagrebačka obitelj - Kristina Bradač, njezin partner Miro Radić i njihova kćerkica Vivien česti su posjetitelji središta grada, gdje zajedno uživaju prate ritam svoje živahne djevojčice.

Bivša manekenka i modna dizajnerica Kristina Bradač (43) , a danas dizajnerica interijera, vikende i slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa svojim najmilijima - uz svoju kćerkicu Vivien i supruga Miru Radića, u raspored voli ugurati i kavu s prijateljima kako bi napunili baterije.

Tata Miro svoju je kćerkicu Vivian nosio po gradu u zagrljaju, a ovaj par koji su postali roditelji prije tri godine s velikom pažnjom brinu o svojoj sreći koja je rođena kao Palčica u tridesetom tjednu trudnoće. Zatim je još devet tjedana provela na Rebru u Zagrebu na maloj intenzivnoj. Kući je stigla uoči Božića – kao najveći dar svojim presretnim roditeljima.

Spica / Zagreb 19.10.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien
Davor Matota

Spica / Zagreb 19.10.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien i Iva Radic ex Balaban
Davor Matota

"Karakterno je na mene, a fizički je pravi miks i mene i supruga. Zapravo, svi mi govore da je 'ista ja', ali ja doista na njoj vidim puno tatinog', rekla nam je Kristina Bradač koja ne krije koliko je sreće kćerkica unijela u njihove živote. 'Obožavamo s njom vrijeme provoditi na otvorenom, najčešće šećemo po Maksimiru, a Viv nerijetko, iako češće s tatom, ide i na Sljeme', govorila nam je nedavno ponosna mama.

Modernu obitelj itekako se moralo primijetiti na špici, a roditelji su ponosni što je prava mala Vivian koja će krajem godine proslaviti treći rođendan radoznala i šarmantna djevojčica.

Spica / Zagreb 19.10.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien
Davor Matota

Poznati roditelji su se za živahni ritam malene djevojčice pripremili tako da su nosili tenisice, dok je princeza imala čizmice, cvjetnu haljinu, jeans jaknu i visoki rep.

Tata Miro nosio je tenisice brenda Nike, dok Kristina je za špicu izabrala hit tenisice talijanskog brenda Golden Goose "Superstar". Talijanski Golden Goose Deluxe Brand osnovalo je dvoje venecijanskih dizajnera - Francesca Rinaldo i Alessandro Gallo, koji su prije 17 godina bili potpuni autsajderi u modnom svijetu. Kreirali su tenisice iznošenog izgleda, zbog čega im mnogi zamjeraju paprenu cijenu, no usprkos tome njihov je brend postao prepoznatljiv i izvan granica Italije. Krase ih metalik zvjezdice te otisnuta slova GGDB, a osim bijelih popularne su i one od brušene kože u raznim bojama. Mogu se naručiti putem online dućana poput Net-a-Portera i Farfetcha, a cijena im se kreće od 300 eura.

Spica / Zagreb 19.10.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien
Davor Matota

Linker
09. ožujak 2024 08:25