PRIRODNA LJEPOTA

Salma Hayek pokazala sijede u kosi i otkrila kako izgleda bez šminke

54-godišnjakinja je profesionalac za selfije bez šminke. Vjerovali li ili ne, nikada nije išla na botoks, filere ili pilinge!

Meksičko-američka glumica, Salma Hayek jedna je od rijetkih zvijezda koja se nije prepustila estetskim operacijama, a kada vam otkrijemo kako izgleda bez šminke, ostat ćete bez riječi.

I dok se većina zvijezda ustručava od dijeljenja fotografija bez šminke ili Instagram filtera, Hayek je odlučila otići korak dalje. Na fotografiji koju je podijelila pokušala je usmjeriti pažnju obožavatelja na svoju sijedu kosu, pa je napisala u naslovu: "Bijela kosa znači mudrost‘‘.

Nije dugo trebalo da reagiraju fanovi, a na račun izgleda, glumica je dobila same pohvale.

‘‘Ona može pričati što god želi o tim sijedima na svim različitim jezicima, ali sve što vidim je njezin sjajan ten‘‘, samo jedan u nizu komentara.

Možete očekivati ​​da iza toga stoji cijela paleta proizvoda za njegu kože i otmjenih tretmana, ali Salmina rutina sjajne kože, zapravo je iznenađujuće jednostavna. Zapravo, ujutro se niti ne umije.

Njezina je logika besprijekorna kao i njezin ten.

"Nikad ne čistim kožu ujutro. Moja me baka naučila da noću vaša koža nadoknađuje sve ono što ste izgubili tijekom dana. Također, ako prije spavanja očistim kožu, zašto bi bila prljava kad se probudim?", rekla je Salma za New York Times.

Umjesto toga, ona se budi uz ružinu vodicu, koja je prepuna blagodati protiv starenja. Inače, antioksidansi koji se nalaze u njoj mogu značajno poboljšati zdravlje vaše kože i pomoći u sprječavanju upale.

Kad se Salma šminka, make up skida kokosovim uljem i samo povremeno radi piling.

"S mnogo pilinga možete izgledati dobro kratkoročno, ali mislim da ne dugoročno", izjavila je glumica, koja se još uvijek nije prepustila u ruke estetičara

"Još uvijek nisam radila nikakav botoks, filere ili pilinge. Ništa. Ponekad mislim da bih trebala nešto učiniti, ali ne znam što... Ponekad se našminkam, ali ne da bih vodila dijete u školu takva", priznala je.

Linker
20. travanj 2024 01:16