Golupčići

Sam Ashgari otkrio što ga je privuklo kod zaručnice Britney - a nije izgled!

Fitness trener i glumac u intervjuu se osvrnuo na početke s glazbenicom te na trenutak u kojem ju je odlučio zaprositi.

Britney Spears možda je svjetska ikona koju znaju milijuni ljudi, ali njezinoga je zaručnika Sama Asgharija ipak privukla njezina poniznost. Ashgari se u intervjuu za GQ prisjetio svog prvog dojma nakon što je upoznao Britney 2016. godine na snimanju glazbenog spota za njezin singl Slumber Party.

"Privukla me je njezina skromnost", kazao je te dodao kako je odmah primijetio njezinu "lijepu dušu".

image

Ashgarija je najviše privukla njezina skromnost.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Glumac i fitness trener zatražio je pomoć od svojih sestara i prijateljice dok je kupovao zaručnički prsten jer nije želio ništa "previše veliko i previše slavno".

"Želim da predstavlja nešto. Želim da dolazi iz mog srca", objasnio je.

Asghari je priznao da je pjevačica bila šokirana prosidbom, no želio je dobiti dopuštenje od njezinih sinova Jaydena i Seana, iako im to nije ranije najavio.

"Nisam želio da itko zna i da se bilo tko miješa na bilo koji način, tako da je to bilo između mene i nje", rekao je. U Instagram Storyju, Asghari je prije nekoliko tjedana otkrio da je veliki dan isplaniran, iako to drže u tajnosti dok se ne vjenčaju.

image

Asghari je priznao da je pjevačica bila šokirana prosidbom.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney Spears na društvenim mrežama izazvala veliku strku: Ipak će pričekati s vječanjem, evo i zašto

Iako je Asghari otkrio da mu je Spears kupila Rolex povodom zaruka, za GQ je priznao da se mijenjaju kada je riječ o plaćanju večera i da nemaju zajednički bankovni račun.

Osnivač Asghari Fitnessa rekao je da bi, da je do njega, "vjerojatno živjeli od 60 dolara dnevno", ali budući da Spears ima "skup ukus", moraju sklopiti kompromis.

"Pažljiv sam s novcem jer želim izgraditi budućnost za svoju djecu", objasnio je. "Ako ste došli u ovu zemlju, došli ste s ciljem. Ne dolazite ovamo da se zafrkavate."

Linker
18. travanj 2024 00:28