Produljeni boravak

Samo koji sat prije jakog potresa bivša premijerka otkrila što misli o raskićavanju bora: ‘Meni se ne rastaje‘

Kosor se ne obazire na komentare, nakon što je otkrila da danima nije palila radosne lampice na boru, ovih je dana ponovno počela uživati u njemu te, kako se čini, ne misli ga maknuti iz kuće.

Nakon što su je napali zbog nedavne objave ukrasa na boru, Jadranka Kosor je na blagdan Sveta tri kralja toj božićnoj tradiciji posvetila još jednu objavu na svojoj omiljenoj društvenoj mreži Twitteru.

"Meni se od tebe dušo ne rastaje", napisala je kratko bivša premijerka uz prigodan selfie, pozirajući ispred okićenog bora. Gospođa Kosor za tu je priliku odijenula udobnu, crvenu dolčevitu koja itekako pristaje uz božićni ugođaj. Mnogi ljudi katoliče vjere na dan, 6. siječnja skidaju ukrase i uklanjaju jelke iz domova. Iako po nekim tumačenjima bor i ukrasi mogu u kućama i crkvama ostati sve do početka veljače.

Jadranka Kosor nije eksplicitno rekla da svoj bor neće ukloniti, ali je to dala naslutiti. Jedan od pratitelja poželio joj je sretno Badnje veče. "Nije moj Badnjak, a vama neka bude lijep", odgovorila mu je pristojno Kosor.

Potres ometa opuštenost

Samo koji sat nakon te objave područje oko Petrinje ponovno je pogodio potres magnitude 5.0 prema Richteru, što je kao i mnogi naši sugrađani Jadranka Kosor zabilježila na društvenoj mreži. "Evo ga. Opet.", napisala je koju minutu iza 18 sati. U komentarima je napisala i kako misli da je taj ponovni šok "jeziv".

Tek dan prije bivša političarka otkrila je kako danima, od 28. prosinca, nije palila lampice na boru. "Sve ove dane, od prošlog ponedjeljka, nisam palila radosne šarene lampice na boru. Još je tu, moj i divan, ali lampice ne gore. Tužan, a najljepši", kazala je. Ta je njezina objava zametala pratiteljima, koji su joj predbacili da nije spomenula tragediju u Posušju.

"Ne imputirajte u golemoj tragediji. U teškom potresu, u teškom stresu od potresa, imputirate mi bezobrazno. Ja nisam vlast, manite me se. Nije ovo službena stranica ni jedne institucije. Danas je dan žalosti u RH", napisala je Kosor.

Na dan razornog potresa prije besane noći na Twitteru je spomenula i veliki strah i tjeskobu.

"Hvala svima, iz cijele regije, koji šalju poruke i brinu se. Hvala i znanima i neznanima. Hvala tviterašima. Suze same teku, jako je teško", napisala je Kosor 29. prosinca.

Linker
25. travanj 2024 17:08