Požurili se?

Samo nekoliko dana nakon što se saznalo da su u vezi, glumica i sportaš svijet iznenadili zarukama

Nakon što je u ajvnost procurila vijest da je glumica Shailene Woodley u vezi s igračem američkog nogometa Aaronom Rodgersom, on se ‘izlanuo‘ da je zaručen.

Već se neko vrijeme šuška da holivudska glumica Shailene Woodley, koju znamo iz hit serije "Male laži" ljubuje s quarterbackom momčadi "Green Bay Packers" Aaron Rodgersom. Naime, već je nekoliko puta viđena da dolazi u Green Bay te je nekoliko izvora za strane medije potvrdilo da su friški par.

No, Rodgers je u svom govoru za Najkorisnijeg igrača NFL lige, suprotno nekim mišljenjima da su on i glumica "krenuli polako", izjavio da je zaručen.

Čitajte i: Slavna glumica zavela jednog od najpoznatijih američkih sportaša: Uz nju ponovo istinski uživa u životu

"Čast mi je osvojiti ovu nagradu po treći put. 2020. je definitivno bila luda godina ispunjena s puno promjena i rasta, nevjerojatnih trenutaka za pamćenje. Igrao sam za vrlo malo navijača ili bez tribina cijelu sezonu, zaručio sam se i igrao neke od najboljih utakmica u svojoj karijeri. Izvan terena imam stvarno sjajnu skupinu ljudi koja me podržava. Stoga bih se zahvalio svom timu i svojoj zaručnici", rekao je Rodgers, time suptilno potvrdivši glasine.

Osoba bliska paru za strane je medije izjavila da još ne žive zajedno, ali se redovitu čuju i viđaju. "Svaki trenutak koji imaju slobodni iskoriste kako bi razgovarali. Oboje su jako fokusirani na svoje karijere, ali uspijevaju naći vrijeme jedno za drugo", rekla je.

image
Shailene Woodley glumi u hit seriji "Male laži".
MEDIAPUNCH INC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Woodley je prije Rodgers bila u vezi s fiđijskim ragbijašem Benom Volavolom, s kojim je prekinula početkom prošle godine. Rodgers pak ima dugačku listu bivših djevojaka, na kojoj je i glumica Olivia Munn te vozačica Danica Patrick.

"Napravio sam neke promjene koje su me odvele u puno bolju životnu situaciju. Posljednjih mjeseci niz stvari došao je na svoje mjesto, zbog čega sve više uživam u životu. Doista se dobro zabavljam, a sve je počelo s ljubavlju. I time što sam se okružio ljudima u čijem društvu doista guštam", izjavio je Rodgers prije nekoliko mjeseci, no nije eksplicitno rekao o kome se radi.

No, sada je jasno da ga je upravo Woodley uspjela osvojiti i to toliko da se poželio s njom i skrasiti. Sada samo preostaje da zaručnici i javno potvrde svoju vezu. Ipak, kako ne vole javno govoriti o privatnom životu, možemo očekivati da će s objavom neko vrijeme pričekati.

Linker
25. travanj 2024 13:50