Dejan Hren
Pod zvjezdanim nebom

Samozatajna ministrova supruga šarmirala damskim točkicama u romantičnom izlasku

Hvaljeni tenor Tomislav Mužek oduševio je publiku u Novom Vinodolskom, gdje je u pratnji vrsnih glazbenika u marini Mitan zabavljao brojnu publiku u kojoj su se našla i poznata lica iz svijeta politike i glazbe.

Iako se u nekim mjestima na obali ništa ne događa, prošlog se četvrtka u Novom Vinodolskom odvila ugodna večer puna pjesme i veselja.

Dejan Hren

U sklopu tradicionalnog nastavka glazbenih druženja u Mitan marini proslavljeni tenor Tomislav Mužek, uz pratnju Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na klaviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu, izveo je spoj talijanskih kancona, klasike i hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića, Drage Diklića.

Dejan Hren

Koncert je privukao brojne ljubitelje glazbe i umjetnosti, među kojima su se našla i neka poznata lica, ali i neka koja se skrivaju od javnosti.

Dejan Hren

Jedan od najzapaženijih parova večeri bili su ministar Oleg Butković i njegova supruga Barbara, koji su u ugodnom društvu uživali u opuštenoj romantičnoj večeri pod zvijezdama.

Dejan Hren

Dok je ministar za ovu prigodu odabrao opuštenu varijantu hlača na crtu i košulje bez kravate, njegova je supruga Barbara Kalanj Butković privlačila poglede u damskoj crnoj haljini s modernim printom velikih točkica. Ravnateljica Narodne čitaonice i knjižnice Novog Vinodolskog, uz haljinu efektnog uzorka raspustila je kosu, a umjesto upečatljivih modnih detalja odabrala je vječan crveni ruž i nije pogriješila.

Oleg i Barbara vjenčali su se 2006. godine te imaju dva sina, Jakova i Viktora.

Dejan Hren

Koncert su pratili i brojni nautičari, Novljani i drugi gosti, strani turisti te gradonačelnik Novog Vinodolskog Velimir Piškulić sa suprugom, direktor marine Tomislav Salopek, Vanja Špiljak.

Dejan Hren

Dejan Hren

Među najveselijim gostima bio je legendarni Miroslav Ćiro Blažević, trener svih trenera, koji je u jednom trenutku i zaplesao tango sa Sanjom Doležal.

Dejan Hren

ČITAJTE I:

Ljubavna priča novog predsjednika, iza Zorana i Sanje Milanović gotovo su tri desetljeća: 'Između nas postoji zdrava doza ljubomore'

'Kraljevski' izbor Sanje Musić Milanović! Prva dama u Dubrovniku plijenila pozornost 'it' komadima

Došaptavanja u VIP loži: Fotografi su vješto ulovili trenutak bliskosti predsjednika i prve dame

Nataša Janjić pohvalila se razuzdanim noćnim životom, a na to je reagirala i Marijana Batinić

Ana Gruica oduševila je supruga poklonom za godišnjicu: 'Najduže si izdržao tempo sa mnom'

Ponovno ujedinjeni! Jennifer Aniston i Brad Pitt imaju dejt nadolazećeg petka, fanovi u transu

Isti outfit, dva looka: Lidija Lešić 'raspametila' fanove koji su složni da bi ovu suknju trebala češće nositi

Linker
06. ožujak 2024 10:50