Posebna noć

Sandi Pego plesao sa suprugom pa otkrili veliko iznenađenje: ‘Ćaća čestitam i čestitke na cha chi‘

Tema posljednje emisije ‘Ples sa zvijezdama‘ bila je ljubav, a u emisiji u kojoj smo vidjeli partnere, djecu i kućne ljubimce plesnih zvijezda, posebno nas je razveselila romantična gesta poznatog TikTokera.

U ovotjednoj emisiji "Ples sa zvijezdama" opet je bilo pregršt iznenađenja, a najveće od svih priredio je publici poznati tiktoker Sandi Pego koji je prvo zaplesao sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, i to na pjesmu koju su na svojoj svadbi odabrali za prvi ples, a zatim je na njezino mjesto uskočila mentorica Helena Janjušević.

Za ovako neobičan nastup postojao je itekako dobar razlog, koji su otkrili njegovi prijatelji iz publike s natpisom "ćaća Pego", koji se nije odnosio samo na to što je plesao cha cha.

image

Sandi Pego sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić

LUKA DUBROJA

"Otkrio si nam veliko iznenađenje, čestitam Sandi", rekao mu je Igor Mešin. "Prvo, ćaća čestitam i čestitke na cha chi", rekla mu je Franka Batelić.

"Čestitam tebi i supruzi na djetetu, sve je znaku ćaće i ja mislim da je ovo super način da objavite vijest", komentirala je Larisa Lipovac.

Čitajte i: Peta emisija sve otkriva: U plesu sa zvijezdama očekivano rodila se i - ljubav!

Posebna noć

"Bila je ovo posebna emisija i nastup. Sretan sam što je danas na bini sa mnom bila i moja ljubav, i što možemo sa svima podijeliti sretnu vijest", kazao je Pego za Showbuzz.

image

Sandi Pego sa plesnom partnericom Helenom Janjušević.

LUKA DUBROJA

Sretan par upoznao se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, vjenčali su se u kolovozu 2021. nakon tri i pol godine veze.

Sandi i Cindy zajedno snimaju smiješne videe na TikToku, a prati ih gotovo 800 tisuća ljudi. "Osvojila me prvenstveno svojom dobrotom, upornošću i pozitivnom energijom", otkrio je Sandi u emisiji.

Linker
23. travanj 2024 06:07