Amo/X17online.com
pokret kojemu se ne nazire kraj

Sandra Bullock oglasila se o #MeToo: 'Bilo mi je tek 16 i skamenila sam se'

Sandra Bullock, američka glumica koja se može pohvaliti Oscarom, u novom je intervjuu ispričala da ne poznaje niti jednu žensku osobu koja nije iskusila neki oblik seksualnog zlostavljanja te da je i sama bila žrtva - sa svega 16 godina.

Jedna od najbogatijih holivudskih glumica u dobi od 53 godine još uvijek žari i pali filmskim svijetom, ali i svijetom mode i ljepote. No, ono što je još izdvaja jest činjenica da je vrlo društveno angažirana. Pokret protiv seksualnog nasilja u Hollywoodu, Time's Up, pomogla je s 500.000 dolara vlastitog novca, smatrajući da je on od vitalne važnosti za žene širom svijeta. 'Lako je dati novac ljudima koji su hrabri i glasno pričaju. Ali Time's Up nije pokret koji podržava samo glumice, već svaku ženu koja je na bilo koji način zlostavljana i bori se živjeti slobodno', rekla je Bullock u novom intervjuu za InStyle.

'Ja sam seksualno zlostavljanje iskusila sa 16 godina. Ostala sam paralizirana, sjećam se da sam pomislila: 'Hoće li mi itko povjerovati? Neće', izjavila je.

'Podržavam i pokret All Raise, koji je partnerski pokret Time's Up-u. On pomaže ženama i manjinama ravnopravno uključivanje u svijet tehnologije. Naša je dužnost činiti sve što je u našoj moći da pomognemo. Mogu vam samo reći da ne poznajem niti jednu osobu koja nije iskusila neki oblik seksualnog zlostavljanja ili ne poznaje nekoga kome se to dogodilo', napominje Bullock.

EXCLUSIVE: Sandra Bullock and her boyfriend Bryan Randall are joined by Jason Bateman and his family while spending the day at Disneyland. 
Sandra and her boyfriend along with Jason and his wife and kids had a blast riding many of the parks attractions, taking selfies, eating churros and playing with light sabers everyone seemed to have had a pretty great day.
18 Feb 2018, Image: 363723186, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Sandra Bullock i njezin dečko Bryan Randall s njezinom djecom

Gledajući u budućnost, želi biti sigurna da će njezina djeca, osmogodišnji sin Louis i petogodišnja Laila, odrastati slobodno i bez straha. 'Sve donedavno žrtve su bile te koje su bile posramljene i tako se osjećale, ne počinitelji. Danas djecu učino da se ne srame i ne boje. Barem se ja nadam da ih tako odgajam', govori Bullock.

Sandra Bullock donates  million to Tropical Storm Harvey (stock image10.1.13)
<P>
Pictured: Sandra Bullock
<B>Ref: SPL1566519  010917  </B><BR/>
Picture by: Rick Davis / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Rick Davis / Splash News

Linker
19. travanj 2024 06:10