Amo/X17online.com
Poremećaj kojemu je kumovala slava

Sandra Bullock otkrila da njezina šestogodišnja kći Laila pati od PTSP-a

Slavna je Oskraovka hrabro ispričala što je bio okidač za poremećaj s kojim se suočila njezina kćerkica Laila.

Karizmatična 53-godišnje glumica Sandra Bullock ponosna je majka dvoje male djece, osmogodišnjeg Louisa Bardoa i šestogodišnje Laile, koje je posvojila. Ovih dana mediji su prenijeli njezinu izjavu iz intervjua za novi broj magazina InStyle, a koja se odnosi na njezino zalaganje da se posvojenu djecu, i njenu i bilo čiju, prestane zvati 'posvojenom'. 'Zovite ih jednostavno našom djecom', objasnila je slavna Oskarovka koja ovih dana promovira svoj novi film 'Ocean's 8'.

No, Bullock je bez zadrške ispričala i da njezina kći Laila pati od PTSP-ja, posttraumatskog stresnog poremećaja. Okidač za ovaj ne baš bezazleni poremećaj dogodio se zbog napada fotografa.

'Kad sam je posvojila, imala je tri i pol godine. Jednog dana morali smo s njom na hitnu zbog alergije, pratili su nas paparazzi. Tada je u javnost izašla vijest da imam još jedno dijete i svi su je htjeli snimiti. Za nju je to bilo strašno, srce mi se slamalo', iskreno je progovorila Bullock koja djecu odgaja u sretnoj trogodišnjoj vezi s fotografom Bryanom Randallom. 'Znajući za problem, kad bi Louis čuo helikopter ili dron, pojurio bi preko travnjaka, zgrabio sestricu i sakrio je ispod trampolina. Malena od svega toga ima PTSP. No, kad smo jednom snimili i u javnost pustili službene fotografije, to se smirilo. Naučili smo nešto iz toga', rekla je glumica.

EXCLUSIVE: Sandra Bullock and her boyfriend Bryan Randall are joined by Jason Bateman and his family while spending the day at Disneyland. 
Sandra and her boyfriend along with Jason and his wife and kids had a blast riding many of the parks attractions, taking selfies, eating churros and playing with light sabers everyone seemed to have had a pretty great day.
18 Feb 2018, Image: 363723186, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Sandra Bullock i njezin dečko Bryan Randall s njezinom djecom

Linker
24. travanj 2024 21:52