BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
SLAVNA MAMA, SLAVNA KĆI

Sandra Bullock sve iznenadila: Pokazala osmogodišnju kći koja ima važnu poruku

Slavna Oskarovka uvijek se trudi čuvati svoj privatni život od javnosti. Ipak, ovoga puta učinila je iznimku, dopustila je svojoj kćeri da se javi video pozivom u emisiju Jade Pinkett Smith.

Sandra Bullock prvenstveno je dobra majka, a u intervjuima često naglašava kako njezin život nije bio 'ništa' prije nego je usvojila djecu.

"Ajme, sve se promijenilo nakon usvajanja. Da, imala sam dobar život, ali sam shvatila da on nije bio ništa u usporedbi s ovim danas, kada imam njih dvoje", rekla je glumica koja sina Louisa (10) i kćer Lailu (8) nekada previše pokušava zaštititi jer ju, kako kaže, užasno plaši pomisao što bi im se moglo dogoditi.

Ipak slavna glumica dopustila je da djevojčica ima svoje prvo gostovanje u emisiji Jade Pinkett Smith "Red Table Talk" , supruge Willa Smitha koju vodi s majkom Adrienne Banfield-Norris te kćerkom Willow Smith.

U posljednjoj je gostovala Sandra Bullock putem video poziva zbog situacije koju je uzrokovala pandemija koronavirusa. Poznata oskarovka je uspjela iznenaditi i Jadu i publiku u trenutku kada je pozvala kćer da joj se pridruži, a tema je bila Majčin dan.

"Imam ovdje nekoga tko želi nešto reći April", rekla je Sandra Bullock i u tom se trenutku pojavila osmogodišnja Laila. Htjele su zahvaliti medicinskoj sestri April za naporan i težak rad uložen od početka pandemije. 'Hvala April za sve što radiš za ostale, čuvaj se', poručila je Laila koja je s majkom sjedila u kuhinji. Djevojčica je raznježila sve, a slavna glumica je rekla kako je njezina Laila njezina superjunakinja.

Sandra se već godinama zalaže da se posvojenu djecu, i njenu i bilo čiju, prestane zvati 'posvojenom'. 'Zovite ih jednostavno našom djecom', objasnila je slavna Oskarovka.

Laila pati od PTSP-a

Isto tako Bullock je bez zadrške ispričala i da njezina kći Laila pati od PTSP-a, posttraumatskog stresnog poremećaja. Okidač za ovaj ne baš bezazleni poremećaj dogodio se zbog napada fotografa.

"Kad sam je posvojila, imala je tri i pol godine. Jednog dana morali smo s njom na hitnu zbog alergije, pratili su nas paparazzi. Tada je u javnost izašla vijest da imam još jedno dijete i svi su je htjeli snimiti. Za nju je to bilo strašno, srce mi se slamalo', iskreno je progovorila Bullock koja djecu odgaja u sretnoj trogodišnjoj vezi s fotografom Bryanom Randallom. 'Znajući za problem, kad bi Louis čuo helikopter ili dron, pojurio bi preko travnjaka, zgrabio sestricu i sakrio je ispod trampolina. Malena od svega toga ima PTSP. No, kad smo jednom snimili i u javnost pustili službene fotografije, to se smirilo. Naučili smo nešto iz toga', rekla je glumica.

Pročitajte i:



Slavna glumica iz glamurozne dizajnerske haljine uskočila je u poderane traperice i tenisice

Sandra Bullock za 55. rođendan odabrala najljepšu malu crnu haljinu

Dozirani glamur seksi glumice: I nakon 30 godina karijere još se osjećam nelagodno u toaleti

Linker
20. travanj 2024 03:17