dobila i poklon

Sandra Perković proslavila rođendan okružena brojnim prijateljima, pogledajte tko joj je prvi čestitao!

Naša proslavljena atletičarka zasladila se tortom ukrašenom baš po njezinoj mjeri - krasile su je medalje, štikla, ruž pa i tenisica, odnosno sve što Sandra voli.

Hrvatska rekorderka u bacanju diska i bivša državna rekorderka u bacanju kugle Sandra Perković proslavila je 32. rođendan u društvu brojih prijatelja i kolega. Naime, oni su joj priredili iznenađenje na proslavi drugog rođendana podcasta voditeljice Ane Radišić, čija je Sandra bila gošća u jednoj epizodi.

Sandra nije ni slutila što joj se sprema pa je bila oduševljena posebnom čestitkom koju joj je otpjevao Matija Cvek. Uslijedilo je još jedno iznenađenje - torta ukrašena simbolima onoga što Sandra voli, a to je sport i moda. Tortu su tako krasile zlatne medalje, štikle, ruž, paleta sjenila, kruna, tenisica i njezin nadimak s Instagrama: 'discus70queen'.

Čitajte i: Sandra Perković i nakon deset godina na 'sedmom nebu': 'Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao...'

Sandra je u podcastu Ane Radišić ranije ove godine otkrila brojne zanimljivosti iz svog života te da tek sad dolazi vrijeme da svoj talent naplati novim medaljama.

"Moj život su usponi i padovi, ali volim to jer što jačem udarim o dno, više se vinem u visine. Svaka moja medalja mi pokazuje što mogu promijeniti, na čemu trebam raditi i gradi me kao osobu", istaknula je ova dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska te peterostruka europska prvakinja u bacanju diska.

image

Sandra Perković i Ana Radišić

DAVOR PONGRACIC CROPIX

Za svoju karijeru, rekla je tada, najviše može zahvaliti majci koja joj je najveća podrška.

"Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a iza svake uspješne žene stoji obitelj. Zahvaljujem svojoj mami koja me napravila osobom kakva danas jesam, da sam svjesna sebe, da vjerujem u sebe, da ne želim nikom zlo i da stojim iza svojih riječi. Ništa mi nije dato i sve sam morala sama napraviti, ali kad sve napraviš sam onda ti nitko nema pravo ništa reći", istaknula je Sandra koja je već godinama u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem.

"Zahvalna sam svom pokojnom bivšem treneru Ivanu Ivančiću preko kojeg smo se upoznali. Jako sam sretna s Edisom privatno, ali i profesionalno. Mi dijelimo ljubav prema rezultatu, on je sa mnom u svemu. Zahvalna sam na njegovom poštovanju i tome što me pušta da sam to što jesam. Veliki smo tandem, pašemo si i privatno i profesionalno. Ali nije da se ne svađamo", rekla je sportašica u podcastu.

Linker
24. travanj 2024 21:46