Felipe Ramales / Splash News
Muke s djcom

Sarah Jessica Parker: 'Kod kuće se osjećam kao staromodna tajnica'

Zvijezda 'Seks i grada', koja sa suprugom Matthewom Broderickom odgaja troje djece, iskusila je obje strane roditeljstva, i lijepu, i onu, kako kaže, bolnu, iscrpljujuću.

O svom viđenju roditeljstva omiljena holivudska glumica Sarah Jessica Parker govorila je za Girlboss Radio: 'Majčinstvo je sasvim promijenilo moj pogled na svijet - otkako sam majka drugačije doživljavam knjige koje čitam, drugačije gledam na roditelje i djecu u podzemnoj. Drugačije čujem glazbu, i kad nešto zanimljivo vidim, prvo pomislim: 'Voljela bih da su Tabitha i Loretta sada sa mnom da ovo vide'. Ali, to je dobar dio. No, roditeljstvo može biti i jako teško. U neprestanoj ste brizi za svoju djecu. To je bolno, stalno ste kao na iglama. Iscrpljujuće je jer zapravo cijeli dan pospremaš za njima i organiziraš sve, baš kao jedna velika, dobra, staromodna tajnica', rekla je zvijezda 'Seks i grada' koja je utjelovila Carrie Bradshaw.

Njezin sin James ima 15 godina i jedino je dijete koje je rodila, dok su dvije djevojčice, blizanke Tabithu i Lorettu, holivudski supružnici dobili putem surogat majke 2009. godine.

'Sve što radim je organiziranje njihovih života i vožnja s jedne aktivnosti na drugu i sve to... No, to je ono što sam željela i čvrsto se nadam da će jednog dana postati pristojne osobe koje će doprinijeti nečemu'.

Glumica, koja je u 53. godini života, i njezin suprug, 57-godišnji glumac često su razdvojeni zbog posla, no to je njihovu vezu učinilo samo jačom. 'Veze znaju biti teške. Uvijek sam osjećala da sam mogla više pridonijeti. Volim ga i mislim da je divan. Sigurna sam da ga živciram. I on mene katkad živcira. No neizmjerno sam ponosna na njega i njegovu osobnost', rekla je Sarah Jessica Parker.

Splash

Linker
19. travanj 2024 08:41