Jose Perez / Splash News
Dirljive riječi tinejdžeru

Sarah Jessica Parker sinu: 'Tada sam mislila da znam što je ljubav, a nisam imala pojma'

Slavna glumica Sarah Jessica Parker doživjela je jedan od onih trenutaka u životu kad čovjek osvijesti što su mu najdragocjenija iskustva u životu, a na to ju je naveo njezin sin tinejdžer

Zvijezda megapopularnog serijala 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker, na 15. rođendan svog sina Jamesa Wilkieja objavila je njegovu fotografiju iz vremena dok je bio maleni dječak, a napisala mu je i dirljivu poruku.

'Sretan rođendan. Moj prvorođenac. Moj jedini sin. 15 mu je godina već. Bože, mislila sam da znam što je ljubav u vrijeme kad si se rodio. Ma pojma nisam imala! Mama', napisala je slavna glumica i modna ikona Sarah Jessica.

Mnoge su se majke poistovjetile s ovom objavom, pa su pisale jednako dirljive poruke. 'Ni ne okreneš se, a već odrastu', Ne vjerujem da već ima 15, sjećam te se kad si bila trudna'... glasile su poruke u komentarima.

Nakon što je rodila Jamesa, glumica i njezin suprug Matthew Broderick pokušali su dobiti još jedno dijete, no ona se borila s neplodnošću. Stoga su blizanke Marion i Tabithu dobili uz pomoć surogat majke, u lipnju 2009.

-New York, NY - 04/23/17
Opening Night Arrivals for Roald DahlÕs Charlie and the Chocolate Factory on Broadway at the Lunt-Fontanne Theatre

-PICTURED: Matthew Broderick, James Wilkie Broderick, Sarah Jessica Parker, Marion Loretta Broderick, Tabitha Broderick
-, Image: 329983550, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
19. travanj 2024 07:54