Profimedia, Backgrid USA
dosta joj je

Sarah Jessica Parker zapaprila novinarima koji joj žele uništiti brak: 'Nemojte mi zagorčavati život'

Slavna glumica odlučila je stati na kraj neutemeljenim tvrdnjama da je njezin brak na klimavim nogama. Na Instagramu je objavila pismo koje je dobila od jednog stranog magazina koji je 'cijelo jedno desetljeće pokušava potkopati'.

Sarah Jessica Parker, zvijezda serije "Seks i grad" u sretnom je braku s glumcem Matthewom Broderickom već 22 godine. S obzirom da su dugogodišnje veze u Hollywoodu prava rijetkost, ovo djeluje kao pravo iznenađenje. No, svaka duga veza zahtijeva konstantan rad i suočava se s izazovima na svakodnevnoj bazi. Sarah je uvijek bila otvorena oko tog pitanja i u nekoliko je navrata izjavila je brak ozbiljan posao.

Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick
New York City Ballet 2017 Fall Fashion Gala, USA - 28 Sep 2017
New York City Ballet's 2017 Fall Fashion Gala at David H. Koch Theater at Lincoln Center - Outside, Image: 350892597, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Zato ju je vrlo razljutilo kada je magazin National Enquirer ponovno pokušao potkopati njezin brak, točno par dana prije njihove 22. godišnjice koja pada na 19. svibnja. Naime, Sarah je na svom instagramu objavila tvrdnju National Enquirera kako je svjedok navodno vidio svađu između dvoje slavnih supružnika koji su večerali u jednom restoranu u Londonu.

Sarah Jessica Parker Instagram

Kako je magazin naveo, svađa se preselila na ulicu, a Sarah je prigovorila suprugu da previše vremena provodi u britanskoj prijestolnici. "Ove gluposti su baš poput sata. National Enquirer nas više od desetljeća svake godine nastoji pokopati uoči naše godišnjice i uništiti nam naše vrijeme. Ne, nije bilo ikakve svađe niti je došlo do sukoba na ulici. Moja djeca i ja smo iznimno ponosni na rad našeg supruga i oca. Zato sam odlučila podijelili ovo tipično pismo 'istrage' ovih ljudi. Umjesto da trošite tintu, zašto ne slavite vezu dugu 27 godina i brak od 22 godine? Unatoč vašem konstantnom uznemiravanju, približavamo se trećem desetljeću ljubavi, predanosti, poštovanja, obitelji i doma. Eto, to vam je informacija iz 'pouzdanog izvora'", napisala je Sarah.

, Image: 430397232, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Personal use., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Sarah i Matthew upoznali su se davne 1991. na Broadwayju, nedugo nakon što je glumica prekinula s glumcem Robertom Downey Jr.-om . Hodali su sedam godina, a onda su se vjenčali 1997. u sinagogi na Manhattanu. Njihovih 100 uzvanika nije niti znalo se će par vjenčati, već su mislili da idu na zabavu pa je zbog toga iznenađenje bilo još veće.

Sarah Jessica Parker Instagram

Uvijek posebna Sarah nije nosila klasičnu bijelu vjenčanju, već crnu raskošnu kreaciju s volanima. 2002. dobili su prvo dijete, sina Jamesa Wilkieja, a sedam godina kasnije blizanke Marion i Tabithu koju je rodila surogat majka. Sarah je jednom prilikom izjavila da svoj brak održava redovitim izlascima sa suprugom te da su promjene u vezi normalne. "Partneri se mijenju. Možda je blesavo, ali sretni ste ako vam se vaš partner još uvijek sviđa, baš kao meni moj. Sigurna sam da si međusobno idemo na živce, ali svakog dana ga još bolje upoznajem", rekla je jedna od najpoznatijih trendseterica.

Linker
19. travanj 2024 10:55