Instagram
Potvrdila da čeka prvo dijete

Sarah Josipović je trudna: 'Očekivala sam da će biti lakše, imam hrpu nuspojava'

Bivša manekenka i danas poznata PR stručnjakinja Sarah Josipović ne krije sreću - za portal Gloria.hr je potvrdila da čeka svoje prvo dijete te ispričala kako teku prvi mjeseci trudnoće i kad će beba stići na svijet.

Sarah Josipović (31) postat će majka, a otac njezinog djeteta je Zagrepčanin Jan Jerić s kojim je u vezi nešto više od godinu dana i s kojim živi. Njih dvoje, kao i njihove obitelji, poznaju se dugi niz godina, a Jan je poznat i po prošloj vezi s pjevačicom Lanom Jurčević.

'Oboje smo jako sretni i uzbuđeni zbog trudnoće i što će nas uskoro biti troje, ne znamo još spol, rano je, a termin porođaja je sam početak lipnja. Svi u našim obiteljima su presretni i svi se vesele novom članu!', povjerila nam je Sarah.

Par se često može vidjeti po Zagrebu, a ljubav ne skrivaju ni na društvenim mrežama - Sarah svako malo objavi kakvu crticu iz njihova zajedničkog života.

Sreću koju je ovom zaljubljenom paru donijela trudnoća ništa ne može pomutiti, Sarah nam se tek požalila na jutarnje mučnine koje ju poprilično iscrpljuju. 'Očekivala sam da ću trudnoću podnositi puno lakše, no imam sam hrpu nuspojava među kojima su, nažalost, i cjelodnevne mučnine, koje su se sada ipak prorijedile', rekla je.

Instagram

No, trudnoća ju je, kaže, ponukala i da se malo dublje zamisli općenito nad životom. 'Otkako sam trudna, puno više cijenim svoju majku i divim joj se budući da je rodila troje djece, kao i svim mamama i ženama. Ne možeš znati kako je to dok sama ne doziviš', rekla je Sarah i dodala da i dalje ide na posao. 'Radim, malo su me onemogućavale mučnine, ali nastavit ću raditi koliko god će mi tijelo dopustiti. Čekam ovaj drugi dio trudnoće za koji svi kažu da je najbolji jer imaš puno energije. Veselim se svemu što je ispred nas', rekla je Sarah Josipović koja unatoč malim boljkama blista punim trudničkim sjajem.

Instagram
Linker
14. travanj 2024 10:20