Getty Images
GLUMICA OTKRIVA SVE

Sasvim iskreno nakon razvoda: 'Bila sam očajna, nisam mogla sakriti da sam ljubomorna na nju'

'I ja sam samo čovjek' – poruka je koju holivudska glumica šalje u svojim memoarima 'Unqualified'. U najiskrenijoj ispovijesti priznala je da je ljubomora u braku nije zaobišla, a kad je otkrila da se razvodi brojni su obožavatelji odmah posumnjali na nevjeru njezinog supruga.

Glumica Anna Faris (40) priznala je da je bila ljubomorna na oskarovku Jennifer Lawrence (27) kada je holivudska miljenica počela snimati film s njezinim, sada već bivšim, suprugom Chrisom Prattom (38). Iako su bili zaljubljeni samo u filmu "Passengers", koji se u kinima prikazivao prošle godine, Anna se nije mogla osloboditi straha od nevjere.

Njezina izdavačica ju je upozorila da će paparazzi oblijetati poznate glumce i da će sigurno uhvatiti scene na kojima se njih dvoje smiju ili zaljubljeno gledaju na setu.

- Krenut će priče i moraš se pripremiti za to – otkrila je Anna da je dobila upozorenje, ali emocije su bile jače. Ona, naime, nije mislila da će je sve to zasmetati jer je njezin bivši suprug već snimao projekte s lijepim ženama kao što su Aubrey Plaza i Bryce Dallas Howard, ali su je na kraju napisi u magazinima itekako uzrujali.

BERLIN, GERMANY - DECEMBER 02:  Actress Jennifer Lawrence and actor Chris Pratt attend the photocall for
Getty Images for Sony Pictures
Chris Pratt s Jennifer Lawrence na premijeri filma

- Zbog svih tih šuškanja, iako su bila lažna, sam se počela osjećati nesigurno – napisala je u svojem memoaru holivudska glumica koja dobro zna kako se na setu lako zaljubiti. Upravo tako je ona "pala" na Chrisa Pratta 2007. godine kada su snimali film "Odvedi me kući večeras". Cijelo vrijeme je razmišljala o njemu, iako je tada bila u braku s drugim muškarcem. Između njih nije ničeg bilo sve dok ona nije napustila tadašnjeg supruga Bena Indru, ali ona misli da zbog toga nije nikakva heroina.

- Naposljetku, željela sam to. Bila sam očajna. Očito sam bila zaljubljena, iako tada nisam to željela ni sama sebi priznati - otkrila je 40-godišnja glumica. Cijelu dramu oko odnosa Chrisa s kolegicom tada je malo olakšala glumica Jennifer Lawrence: objasnila joj je da ona nema nikakve namjere s njim te joj se čak i ispričala za tračeve.

Anna Faris i Chris Pratt otkrili su u kolovozu ove godine da se razvode nakon osam godina braka i obožavatelji su tada zaključili kako je upravo Jennifer Lawrence kriva za kraj njihove ljubavi. Ipak, iz njihove zajedničke izjave nije se moglo naslutiti da se radilo o nevjeri.

HOLLYWOOD, CA - APRIL 21: (L-R) Actor Anna Faris, Jack Pratt and actor Chris Pratt at the Chris Pratt Walk Of Fame Star Ceremony on April 21, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney
Anna Faris i Chris Pratt sa sinom

- S tugom vas obavještavamo da se razvodimo. Trudili smo se dugo vremena i stvarno smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga jako vole i zbog kojeg želimo da ova situacija ostane čim privatnija. I dalje se volimo i uvijek ćemo cijeniti vrijeme koje provodimo zajedno – objavila je Anna Faris (40) na svojem Instagram profilu, a uskoro nakon njene, stigla je objava i Chrisa Pratta (38) koji je na kraju zajedničke izjave dodao da će "i dalje neizmjerno poštivati jedan drugog".

I dok su tada svi krivili Chrisa i Jennifer, Anna je nedavno viđena u društvu novog muškarca: mediji su se raspisali da je okrenula novu stranicu i da je u vezi sa snimateljem Michaelom Barrettom.

Linker
23. travanj 2024 17:24