Hana i Mika u šetnji zagrebačkom špicom.
 Davor Matota
slatka šetnja

Savršeno usklađeni: Hana Huljić odlično fura hit sezone, a sličan modni izričaj ima i njezin ljubimac

Dugi niz godina Hana Huljić je bila prateći vokal Maksimu Mrvici, pjevala je i uz Petra Grašu u duetu "Srce za vodiča", a onda se hrabro odlučila i sama okušati u glazbenim vodama uz potporu svih članova obitelji.

Najmlađa članica najpoznatije kantautorske obitelji ovih prostora, Hana Huljić, odvažila se prošle godine započeti svoju glazbenu karijeru. Nakon debitantske pjesme "Alise" kojom se predstavila javnosti na engleskom i hrvatskom jeziku objavila je još dvije pjesme "Noć bez snova" i "Drama Queen", a odmah je svima bilo jasno da glazbenoj sceni ima ponuditi nešto novo.

Hana je iz Splita preselila u Zagreb, a na špici u centru grada prošetala se s omiljenim članom obitelji - pudlicom Mikom. Mlada glazbenica odabrala je odličnu modnu kombinaciju za grad. Svoj smeđi teddy kaput kombinirala je sa svjetlo plavom dolčevitom i kapom, dok je look zaokružila sunčanim naočala u istoj nijansi, a teddy detalje nosila je i njezina pudlica.

Spica / Zagreb 30.12.2019. / foto: Davor Matota / Hana Huljic i pas Mika
Davor Matota
Hana i Mika u šetnji zagrebačkom špicom.

Spica / Zagreb 30.12.2019. / foto: Davor Matota / Hana Huljic i pas Mika
Davor Matota

"Kod Huljića svi pjevaju, čak i njihov pas", rekla nam je nedavno Domenika u Speed Date intervjuu. Majka Vjekoslava dodala je da je Tončiju osobito slična Hana, vrlo je ustrajna u tome da ostvari svoje snove. Potporu u svemu joj pruža njezin dečko Tomislav Šošić s kojim je osam godina u vezi, ali njezinu solo glazbenu karijeru prije njezinih pjesama najavio je i njezin otac Tonči Huljić.

"Ona to voli. Ako se u ovom ludilu netko želi baviti glazbom, a ona to želi, moram to pregristi i preuzeti ulogu oca.", rekao nam je jednom u intervjuu.

Nedavno se talentirana glazbenica pojavila kao glavno lice kampanje dizajnerice Anamarije Asanović koja je uoči blagdana kreirala mini blagdansku kolekciju. Svestranoj glazbenici kofer je uvijek spreman za put, a za svoju bazu uvijek bira Split. Brata Ivana voli živcirati preko telefona jer joj je to zabavno, a s prijateljicom Domenikom kliknula je na prvu nakon što su prozborile samo rečenicu.

Linker
14. travanj 2024 19:11